yarýn öðleden sonra ve 29 ekimde bizim piyasalar tatil ama yurtdýþý devam edecek. Ýçinde yurtdýþý varlýklar olan fonlar nasýl fiyatlanacaklar?
yarýn öðleden sonra ve 29 ekimde bizim piyasalar tatil ama yurtdýþý devam edecek. Ýçinde yurtdýþý varlýklar olan fonlar nasýl fiyatlanacaklar?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Sayýn hocam, deðerli bilgilendirmeniz ve önemli uyarýnýz için çok teþekkür ederim. Buradan yanlýþ bilgilendirme yaptýðým için de özür diliyorum. Çok haklýsýnýz zaten fon dün itibari ile -5,35 sert düþüþ yaþamýþ. Aceleci davrandýðým için dikkat etmemiþim ancak burayý takip eden kiþileri yanlýþ yönlendirmiþ olmak istemem. Yardýmýnýz için bu açýdan da minnettarým. Daha çok fýrýn ekmek yemem gerek yorum yapmadan önce sanýrým.
dolardaki yükseliþ 8.25 civarýnda dengelenecek gibi deniyor. yani bizim marttaki dibimiz de bu sayede 100 binden 103 bine yükseliyor. dipten sadece yüzde on yukarýdayýz caným. þu fiyattan dolar almaktansa dipten borsaya girmek, tabi ki de güzel diyorum. ama asla ytd.
aslýnda normal þartlarda 500 ve 1000 liralýk banklotlarýn çoktan çýkýp 5 ve 10 kuruþlarýn iptal edilmesi, kaðýt 5 ve kaðýt onluklarýn yerine de madenilerinin çýkmasý gerekiyordu. ama bunlarýn çýkmasý, paramýzýn ne hale geldiðini daha iyi anlamamýza ve dolayýsýyla da üzülmemize sebep olacaðýndan þu zor günlerde her zaman olduðu gibi en doðrusu yapýlmaya devam ediliyor. yalnýz geçen gün evdeki bozuk para kutusu fazla dolunca 4 ekmek alabilmek için 50 tane on kuruþu cebime doldurduktan sonra pastaneye verdim. say istersen dedim, deðmez kardeþ dedi. sen saydýysan mesele yok. avuçladýðý gibi bir hamlede kasaya attý. ister istemez üzüldüm paramýzýn düþtüðü duruma. inþallah kahrýný çektiðimiz fonlar, en azýndan gerçek enflasyonu yener de ayakta kalmayý baþarýrýz þu acýmasýz düzende. bol kazançlar dileðiyle
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Geçmiþte örneði oldu mu bilmiyorum/hatýrlamýyorum ama olaðanüstü bir ppk toplantýsý vs. olabilir mi diye düþünmeden edemiyorum. Gerçekten rayýndan çýktý artýk.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
"1 usd = 104 japon yeni
Japonlar bu kadar aglamiyor." diye yazan bir avukat gördum.
Cidden umudum kalmadi.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri