Originally Posted by
coltrane
Selamlar, dediðiniz geçmiþte yaþandý. Geçmiþte de beklenenden sonra müdehale gelirdi ama gelirdi. Þu an gelmiyor, bir de dalga geçiliyor. Biz de ya faiz arttýrýrlarsa diye pozisyon almýyoruz, bu kadar da olmaz diye diye buralara geldik.
Yani Çin'deki tedarik kanallarýnýn yeni dönemde Türkiye' de oluþmasý için iþgücünün reel bazda ücretlerini düþürme isteði mi diyorum bazen. Bir nebze bilinçli diye düþünüyorum ama bu sefer de hazinenin kamu bankalarý kanalý ile baský için sattýðý milyarlarca dolar, bir önceki ayki 200 bps artýrýmýný bir yere koyamýyorum. O çeliþki olarak kalýyor.
En iyiniyetli þekilde bir plan çerçevesinde diye umduðumda bile taþlar yerine oturmuyor. Madem yüksek isteniyor, niye önceki ay faiz arttý , onca dolar satýldý ?
Kedi buradaysa ciðer nerede, ciðer buradaysa kedi nerede ?
Sonumuz hayýr olsun.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri