MB larý 10 yýldýr ilk defa altýn satmaya baþlamýþ, bizimki de baþý çekiyormuþ habere göre...
https://www.yahoo.com/finance/news/c...050000544.html
Bu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramý kutlu olsun...
MB larý 10 yýldýr ilk defa altýn satmaya baþlamýþ, bizimki de baþý çekiyormuþ habere göre...
https://www.yahoo.com/finance/news/c...050000544.html
Bu arada hepimizin Cumhuriyet Bayramý kutlu olsun...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Altýn ons'ta önümüzdeki hafta için yabancý sitelerde1765-1820 aralýðýnda bir dip oluþmasý bekleniyor. Daha sonra ise yeni zirveler.. ytd
Cumhuriyet bayramý kutlu olsun, nice bayramlara.
Hedef ve Fiba portfoy sirketleri yeni PPF cikarmis.Fakat daha iþleme açýlmamiþ.Takip etmekte fayda var.
Saygilar.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Bu arada Nurol Portföy kurulmuþ, Bakalým nasýl olacak yatýrým fonlarý ?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
"FFD - FÝBA PORTFÖY ÜÇÜNCÜ PARA PÝYASASI FONU"
Kodu ve ismi bu þekilde.
Evet biraz ilginc.Ayni kurumdan iki farkli PPF.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Azimuth da PPF olmasýna ragmen PPZ yi cikardi ve lider gidiyor. Bence Fiba da ayný þeyi düþünüyor olabilir. Sýfýrdan bir fon daha rekabetçi olabilir þu ortamda.
Benim FiL'i çok uzun süredir taþýyorum o kadar cok vergi birikti ki içinde , acýtmasýn diye her gün 500 liralýk azaltýyorum korkudan. Yoksa artýk bu ortamda ppf çok fazla lüks. 1-2 aya kadar hepsini eýb ve ýdy'ye dönüþtüreceðim kademeli.
Yer Ýmleri