Mps bugun ne yapmis?
SM-F916B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mps bugun ne yapmis?
SM-F916B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iþ bitmeyle alakasý yok... bende gr olarakta altýn var... þu sonuca vardým ben bu hesaplamayla... altýn fonu alacaðýma gr olarak alýrým hepsini... zamanýnda burda da sordum hangisi mantýklý diye net bir cevap alamamýþtým... ben altýnda uzuncuyum.. en kýsa zamanda altýn fonlarýný bozup hepsini gr yapacaðým inþ.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portfoyumde en memnun oldugum enstruman 3 senedir tuttugum FROTO.Portfoyde boyle bir sirket ciksa zaten taþiyor portfoyu.
Genel anlamda ne fonda ne hisselerde zorunda kalmadikca hareket etmemem gerektigini ogrendim.
Buyuk resme bakarak sadece agirlik degistirebilirim
Saygilar.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tca % +1.16
Zpf %+0.95
Zpe %+0.38
BSMV geri alýnmasýyla fonlarin cazibesi geriledi. Buradan da belli. Artik sadece hsyf konuþuluyor
BSMV %1 iken makas ile beraber kabaca %20-%25 getiriye kadar fonlar cazipti. Þimdi %12 diyelim ayni mantýkla.
Ayrýca uzun vadede (5 yil ve üzeri) için çoðu zaman goz ardý edilen fon yönetim ücretlerini bile düþünürsek fon yatýrýmýnda kar baskilanacaktir. Öte yandan altýn az da olsa faiz getirisi olan bir enstrüman.
Ayrica siz GAU fiyatýna serbest piyasadan bakmýþsýnýz sanýrým. Fonlar Bist kýymetli madenler bülteninini baz alýyor.
Yer Ýmleri