Eski Beyaz Saray Ýletiþim Direktörü, Biden mavi dalga olarak kazansa dahi vergileri bu ortamda artýrmayacaðýný iddia etmiþ.
https://finance.yahoo.com/news/elect...193410528.html
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu haberin etkisiyle olsa gerek Nasdq volatilite endeksi -%6
Petrol de üretim artýþýnýn ertelenme soylemleriyle toparlýyor.
mps 0.28-0.29 civarý eksi görünüyor, yanlýþ deðilse MKK
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ben fiziksel teslimatla ilgili bi þey demedim o ayrý bi konu....
mevduat bankasýndan altýn aldýðýnýzda sizin hesabýnýza anýnda kasasýndaki fiziki gerçek duran altýný yatýrmýyor , kaðýt üstünde alým yapmýþ oluyorsunuz... katýlým bankacýlýðýnda hesap açýp altýn aldýðýnýzda , kasasýnda duran altýný satýyor , hesabýnýza ne kadarlýk aldý iseniz fiziki altýný sizin adýnýza deposunda saklýyor...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Aynen oyle. Kpc + vermis. Bu mps toparlasin bir daha bu trene binmemek uzere elveda demek lazim. Kpc ve rbh daha gelecek vaat ediyor.
SM-F916B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm mps'leri yarýn kapatýyorum. Benim kriterlerimin çok altýna düþtü. 1 buçuk- 2 yýldýr taþýyordum. Buraya kadarmýþ. Þimdilik diðer üç fonuma böleceðim ondaki meblaðý. Ancak yakýn zamanda tekrar hisse fonu tarafýnda 4 fon üzerinden gitmek istiyorum uygun dördüncüyü bulunca.
2020 içinde sabit getirili fonlar tarafýnda sua'yý idy ile deðiþtirmiþtim. Bu da ikinci deðiþim olacak. Bu yýl içinde baþka sýkýntý olmaz umarým
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri