Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Demokratlarýn senatoyu da alma ihtimali gerilim yaratýyor
Siz mesaj atmasanýz da bu tür hatalar gün içinde düzeltiliyordu. Yani bu tür hatalar hep olabiliyor. Sýkýntý yaratýyor o ayrý mesele. Kendileri de takip ediyordur herhalde. Yoksa tüm fonlarý takip etmek gerekir. Örneðin X fonu diyelim ki %1 getirdi. Ama aslýnda %125 getirmesi gerekir diye kim hesap edip, kurumu arýyor? Sonuçta onlarýn belrlediði fiyatlarý mecburen kabul ediyoruz. Ancak bizim dýþýmýzda kamuda görevli denetçilerin bunlarý bizim adýmýza takip etmeleri gerektiðini düþünüyorum.
kur yine uçtu.
arttýrmadýklarý 2 puan faiz dolarý %10 dan fazla arttýrdý
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
e-posta ile dönüþ yapmýþlar aynen atýyorum:
***** Bey merrhaba,
Ekim ayýnda fona yeni aldýðýmýz etf’ler ay baþýndan bu yana iyi getirmiþtir.
Buna göre farklýlýk Etf ve kurun alýndýðý cut-off saatiyle alakalýdýr. Bu fark kapanacaktýr.
Aþaðýdaki linkten fona iliþkin tüm bilgilere ulaþabilirsiniz.
https://www.tebportfoy.com.tr/tr-TR/fon/TFF
Saygýlarýmla,
C*** Ý****
bu da benim cevabým
C***** Haným Merhaba,
Getiriyi %2,55 olarak güncellemiþsiniz TEFAS da.
Sabah Mobildeki ekran görüntüsünü de atýyorum.
Burada (-) getiri var.
Dün piyasa açýldýðýndan beri toplam portföy hiçbir zaman (– ) olmamýþtý (cut-off saati muhtemelen 17:30- 18:30 dur diye tahmin ediyorum) zaten.
Ýlginize, alakanýza teþekkür eder iyi çalýþmalar dilerim.
Buraya eklediðim görüntünün yüksek çözünürlüsünü attým tabi maile.
Sonrasýnda cevap olarak teþekkür ettiler![]()
IPB nin getirisi hangi tarihte aldýðýnýza baðlý. Ben 29 eylül de aldým. Þöyle bir baktým. Bugüne kadar hesap yapmadan %4 civarý bir getirisi olmuþ. Lakin öyle hareketler yapýyor ki, bu getiriyi iki üç gün içinde eksiye düþürebiliyor. En önemli sorunu istikrar. Yatýrýmcý güven duymak ister. Onun için miktarý arttýramýyorum. Çünkü bende o güveni tam saðlayamadý.
Yer Ýmleri