investing sýçtý yine bugün...
bist100 152.78 $ (8.79% ) dolar bazýnda
Bir iki günlük trendden sonra azýcýk da swing yatay piyasaya sarsak, hsyf'ler de yetiþse mis olur.
gbc/ýpv/dbh artýrdým bugün. uzun zamandýr dolar bazlýlara dokunamýyordum, iyi oldu bir yandan.
Bu dolar filmine çok yetiþemedik, bir dahaki filme daha çok lotla katýlýrýz en azýndan.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Arkadaþlar safça ama içten bir sorum olacak eurobond fonum var dolarýn düþmesi ile eurobondu düþmesi ne ölçüde koreledir...
Dolarýn 750 olmasý ihtimaline göre bizi neler beklemektedir...
Fiba eurobond
Qnb eurobond
Ýþ eurobond
Var bende %10 pörtföy...
Syg ve svg
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
https://www.strawpoll.me/21244946
Çok alakasýz olacak ama bir karar arefesindeyim, merak ettim buradaki insanlarýn genel eðilimini bir oy atarsanýz sevinirim.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Aþý haberi ters köþe yaptý.
Altýn varlýklarý bu sebeple artýrýyordum son zamanlarda, umudum yoktu açýkcasý.
Pzifer ve biontech firmasýna dair pozitif haberler 1 ay öncede vardý.
Piyasa bunu takmamýþtý.
Þimdi ise tam tersi bugünkü açýklamalarý fiyatlýyor.
Yapacak bir þey yok.
GBC, IPV eksi yazacak.
TKF, Ereðli, Ford artý.
Saygýlar.
Yer Ýmleri