Originally Posted by
atituran
Üstad merhaba; ben de sizler gibi, portföyüme 4. bir HSYF eklemek istiyorum. (NNF, TKF ve GMR var.)
EID'yi inceleme fýrsatýnýz oldu mu ? Daha evvelden; bu fonda, portföy deneyiminiz oldu mu?
Tefas'tan PD'na ve getirilerine baktým. BIST 30 aðýrlýklý kaðýtlarý var. Bu anlamda olumlu ancak yatýrýmcý sayýsýnýn azlýðý, fonlarda çok tecrübem olmamasý nedeniyle çekince yaratmadý deðil. Olur da deðerli görüþlerinizi paylaþabilirseniz çok memnun olurum. Selamlarýmla,
Merhaba hocam,
EID'i geçmiþte 3 yýl kadar taþýmýþtým. Endekse relatifi sürekli yapan, yenebilen iyi bir fondu. mac tkf ile birlikte sürekli ilk üçteydi. Ancak sonradan bozmuþtu ( aylýk %2 endekse relatif hedeflerimi tutturamamaya baþlamýþtý ) ben de deðiþtirmiþtim. Þu sýralar portföyünde çok banka/bist30 vardý, onun etkisiyle iyi kanýmca. Yine her zaman iyi hale gelirse olabilir tabi. Ama ben o tür bir ýþýk görmüyorum artýk pek eski eid olacaðýna dair.
4.fona henüz karar vermedim ben. Ancak gelecek hafta içi karar verip biriktirmeye baþlayacaðým. Zaten 2 alternatifim var. Birine karar vereceðim.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri