Aynen ben de tamamen boþalttým. Daha akýlcý yönetildiðini tahmin ettiðim mac ve tkf düþünüyorum bir düzeltme bekliyorum. Beyefendi asla banka almazmýþ.
16th cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ben de tamamen boþalttým. Daha akýlcý yönetildiðini tahmin ettiðim mac ve tkf düþünüyorum bir düzeltme bekliyorum. Beyefendi asla banka almazmýþ.
16th cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece ekonomide deðil, diðer konularda da paradigma deðiþmiþ gibi bir hava var, ilgilileri ikna etmek için de çeþitli hamleler geliyor ve gelmeye devam edecek gibi. Belki de bir þeyler denediler ve yenileceklerini, istedikleri gibi gitmeyeceðini gördükleri için þimdilik dümen kýrmaya karar verdiler. Ama diðer taraftan da eski sarmala doðru tekrar gitmekten baþka da çare yok gibi, cari açýk, döviz talebi, yükselen kur, artan enflasyon, arttýrýlmak zorunda kalýnan faizler. Bir nevi kýsýr döngü. Acý ilacý içmeye çalýþanlar, boðazlarýndan geçmeden vazgeçmek zorunda kalýyor.
https://t24.com.tr/haber/yargi-refor...onderin,914597
Bir fon yönetimi , banka almaz, havacýlýk almaz, benim þahsen itirazým yok. Ne alýrsa alsýn, ortalama getirileri geçtiði sürece.
Ama ondan sonra 'endeksin günlük getirisini yok bankacýlýk endeksinden arýndýrdým', 'havayolu endeksinden arýndýrdým'' vs. diyemez.
Orada ortalama deðer olan bist100 endeksi var.
Endeks 0.50% yaparken 1.50 % yaptýklarýnda ''bankacýlýk eksi -3% yapmýþtý, ondan arýndýrýnca zaten endeks 1.50 yapmýþ pek de bir þey kazanmamýþýz'' demiyorlardý. Bankacýlýk endeksi uçarken arýndýrýyorsun da , göçerken niye arýndýrmýyordun o zaman ?
Kazanýn öldüðüne inan, ama doðurduðuna inanma hikayesi gibi Nasreddin Hoca'nýn
Bu tür kelime oyunlarý oldukça itici.
Þu yatýrým fonlarýnýn sosyal medya, twitýr mwitýr iþleri bitse nasýl sevineceðim.
Hayat böyle kolay ondan bundan arýndýrýlabilseydi keþke. Benden de 22 yýlý arýndýrýrsan 20 yaþýnda delikanlýyým.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Mb dolar kuru ortalama -2.05 ekside gibi.dolar bazlý fonlarýn çoðu yine eksi yazacak
Fon yönetimleri konjonktürel, sektörel, ulusal, uluslararasý siyasi akým ve trendleri yakýndan takip etmeli ve canlý olan piyasa organizmasýnda ki deðiþimleri tespit edebilmeli. Ayrýca þunu almam bunu satmam gibisinden tuhaf kalýplarla kendisini kýsýtlamamalý. Sabit fikrin para yönetiminde yeri yok, hele hele yapýlan iþin dinamikliði yüksek ise hiç yeri yok. Birilerinin bu arkadaþlara piyasa nediri öðretmesi lazým, belli ki halen öðrenemedikleri çok þey var!
Cahillik mutluluktur!
Uzun bi aradan sonra xtumy xu100 getirisinin önünde.yan tahtalara alýþ baþladý.devamý gelecek mi bakalým
Almam deðil alamam olmalýydý.
Banka bilançosu bile okumak ayrý bir birikim ister.
Üstüne spek kaðýtlara da benzemiyorlar. Oyle bir kac milyonla tavana kaldýrýlamýyor.
Bazý fonlarýn küçülmesi onlar adýna daha iyi olabilir.
Yer Ýmleri