-
Erdoğan: Türkiye Akdeniz'de asla geri adım atmayacak-NTV
Erdoğan: Türk üssü sadece Katar'ın değil Körfez bölgesinin de barışına hizmet etmektedir-NTV
Erdoğan: ABD-NATO müttefiklerinin terör örgütü PKK/PYD işbirliği ittifak dayanışmasını zehirliyor-NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Euro/TL 9.3036 ile yeni zirvesinde / Foreks
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-

Originally Posted by
komkmer
İyi akşamlar Matriks veri terminalinde fiyat barlarından sonra mouse ile çekerek sağda boşluk açılıyor mu bilen var mı acaba? Yani önümüzdeki günlere doğru trend çizgisini uzatabiliyor muyuz?
Grafik açıkken barlara yada fiyat çubuklarına dokunduğumda sol tıkla sağ yada sola uzatamıyorum.
Sol tıklada özellikler dahil bir sürü verinin olduğu bir menü açılıyor.
Yalnız soldaki indikatör yada çizim komutlarının içinde uzat şıkkıyla uzatabiliniyor grafik .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
İş bankası borsanın açılışında hep sıkıntılı,ama sadece bana,çünkü yeni bir sistem çıkarmışlar bana,11 aydır eziyet çekiyorum,diğer hesaplarımda sorun yok
-

Originally Posted by
komkmer
İyi akşamlar Matriks veri terminalinde fiyat barlarından sonra mouse ile çekerek sağda boşluk açılıyor mu bilen var mı acaba? Yani önümüzdeki günlere doğru trend çizgisini uzatabiliyor muyuz?
Sayfanın sağına tıkla, klavyedeki yön tuşlarıyla istediğin yere git hoca..😎
-
isbank kitlenmis emir iletilmiyor
-
Dolar/TL 7.9193
Euro/TL 9.3284 ile tarihi zirvede
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri