-
TCMB : Likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımları çerçevesinde, 10 milyar TL tutarında geleneksel yöntemli repo ihalesi düzenlenmiştir. Repo ihalesinin vadesi 9 Eylül 2020 olarak belirlenmiştir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Bakan Ziya Selçuk: "(Okulların açılması) Bize 'Şu kademelerde riskin olmadığı söz konusudur' denildiğinde biz o kademelerde açarız." -AA
Bakan Ziya Selçuk: "(Okulların açılması) Bize 'Şu kademelerde riskin olmadığı söz konusudur' denildiğinde biz o kademelerde açarız."
Kaynak : Anadolu Ajansı
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-

Originally Posted by
Filozof
maduradan altın mı aldık ne yaptık dolar düşmeye başladı

Faiz'i bekliyor derken yanlış oldu yahu.
Merkez babayı olmalıydı.
Bağımlımı bağımsızmı diye soracaklar ellem.
Sağır Sultan bile duydu bağımlı bizimki.
Gene dolanbaçlı yollardan faiz artışına gidilecek.
En son Geç likiditede faizi 12 üzerine çıkarabilirler.
YTD
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-

Originally Posted by
MedwiG
TCMB : Likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımları çerçevesinde, 10 milyar TL tutarında geleneksel yöntemli repo ihalesi düzenlenmiştir. Repo ihalesinin vadesi 9 Eylül 2020 olarak belirlenmiştir.
Faiz kaç olmuş.
Tahmine 10 üzeri atıyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Erdoğan: Türkiye salgını en başarılı yöneten ülkelerden biri olmayı başlarmıştır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan: Havayolu sektörünün kaybettiği ivmeyi yakaladığını görüyoruz, turizm sektörümüz toparlanmaya başlamıştır
-

Originally Posted by
kubilayhan23
Faiz kaç olmuş.
Tahmine 10 üzeri atıyorum.
İhaleye 53,2 milyar TL teklif geldi. Ortalama bileşik faiz %11,89, en düşük %11,87 ve en yüksek %11,92, basit faizler en düşük %11,25, ortalama %11,27 ve en yüksek %11,30
-
Erdoğan : "CHP'nin tek derdi otel lobilerinde gizlice buluştukları IMF komiserlerine ülkeyi yeniden teslim etmektir."
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri