-

Originally Posted by
celik comak
gyo takip listem belli arara paylaştım tekrar yazayım ygyo.ihlgm.yyapı.ozgyo.dzgyo.aksgy.vkgyo. gibi YTD
paylaşmışım 06.6.2020 de
-
arclk yüksek fiyat ama yinede beğeniyorum bu ay takib edicem... rodrg 2.70 fiyatla yeni geliştirmekte olduğum bir sistem verdiği için takibe alıyorum YTD
-
Banka lar için ne düşünüyorsunuz??
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
celik comak
esma ostimden zengin oldun sesin cıkmıyor

Yok hocam zenginlik bizim neyimize. kendi psikolojimizi hazirlamadigimiz müddetçe pek kazanamayız. Ama çaba sarfediyorum .Ostim in yarısını 2.71den diğer yarısını 2.84 satmıştım. Sadece bu Ostim ı gerçekten orta vadede taşımak istiyorum sadece tekrardan uygun bir seviyeye inerse bizi uyarirsaniz memnun edersiniz
Son düzenleme : esma; 04-07-2020 saat: 15:58.
-
Çelik kardeş acaba bu gyo lar hani bir zamanlar çimentoların absürt oldugu rakamları görme fiyatlamalar içinde olabilirlermi? Belirli zamanlarda hisseler uçuşa geçiyor sağlık sektörü gıda sektorleri gibi bir çıkış olurmu diye araştiriyorum umarim yakalarız
-

Originally Posted by
mebes
Banka lar için ne düşünüyorsunuz??
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bankalara girişlerin artacağını düşünüyorum albrk ve skbnk öncülüğünde
-

Originally Posted by
Vosbaga
Çelik kardeş acaba bu gyo lar hani bir zamanlar çimentoların absürt oldugu rakamları görme fiyatlamalar içinde olabilirlermi? Belirli zamanlarda hisseler uçuşa geçiyor sağlık sektörü gıda sektorleri gibi bir çıkış olurmu diye araştiriyorum umarim yakalarız
daha önce paylaştığımız gyo lardan bu cıkışları bekliyorum ozgyo halen gözdemdir diğerleride görkemli yükselişlerini yapcaklar elbet
-

Originally Posted by
Vosbaga
Esma hanım 1.95 den ostim almadım şuan ortada nerde olduğu ayni fiyatdan hisse adi pek yazmam lakin sorun yok artik rheag aldım ostim alacagım miktar ikisi arasında ki fiyat farkına bakarmisiniz😊 50 gündür kar üzerinde oturuyorum aklımda bi fiyatlar var lakin buraya yazsam doverler diye korkumdan yazamıyorum😃 görür görmez sağlık olsun sayin çelik kardeşe tşkler onun yorumlarını okuyup şirketi inceleyip almıştım söyledıği hisselerin çoğu gitti evet kimisi az kimisi çok zazar ettirmedi en azından yorumu umarim başka hisseden çıkarırsiniz
Teşekkür ediyorum kardeşim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri