-
Çelik hocam bir arkadaş yazmış ama uyuyakaldığınız geceye denk gelmiş yanıt alamamış.Ben de merak ediyorum GLYHO ne olur sizce ? Gutman bey bizi daha çok ağlatır mı
-
yarın takip listem
VKİNG
KRSTL
TACTR
-

Originally Posted by
hakan4554
Yerlinin olduğu yerde tekniğinize standart sapma koyunuz yerli işi biliyor

Valla teknik analiz mutlaka inceliyorum. Ancak hikaye olması şart benim için. O şekilde içime siniyor.. teknik yorum ise ayrı bir ustalık istiyor..
-
Cümleten iyi akşamlar herkese. Mebes beyin sorusunu şöyle geliştireyim; 2021 hisseleri arasında, 2021 gelmeden takibi bırakacaklarınız da olacak mi? Yoksa bu listede olan her kağıt 2021’de de devam mi?
-

Originally Posted by
batıkborsaci
Çelik hocam bir arkadaş yazmış ama uyuyakaldığınız geceye denk gelmiş yanıt alamamış.Ben de merak ediyorum GLYHO ne olur sizce ? Gutman bey bizi daha çok ağlatır mı

şimdilik olumsuz görünüyor desteklere kadar düzeltme yapacak görünüyor 4.72 üzerinde minik bir tepki cıkışı yapar sonrası aşağıda gözü ytd
-

Originally Posted by
Elenium
Cümleten iyi akşamlar herkese. Mebes beyin sorusunu şöyle geliştireyim; 2021 hisseleri arasında, 2021 gelmeden takibi bırakacaklarınız da olacak mi? �� Yoksa bu listede olan her kağıt 2021’de de devam mi?
önümüzdeki yıl hedeflerini yazacağım yıl sonu kapanışlarını bekliyorum bu cıkışlar yeni yıla hazırlık
-
yarının gözdelerinden gözde girişim hareketli olacak YTD
-

Originally Posted by
celik comak
cümleten hayırlı akşamlar
Cümleten hayırlı akşamlar Çelik hocam ve arkadaşlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz