-

Originally Posted by
KOÇ
Dolarda h4 macd uyumsuz.
Belki 7.21 e bir dalış daha yapabilir.
Yeni bir müjde ile
rsı de de uyumsuzluk var..yazacaktım ama JPMORGANA güzelleme mi yapıyorsun diyeceklerinden yazmadım.
-

Originally Posted by
ABKA
rsı de de uyumsuzluk var..yazacaktım ama JPMORGANA güzelleme mi yapıyorsun diyeceklerinden yazmadım.
Bull baskılarında pek uyumsuzlukları takmıyorlar ama belli olmaz.
-

Originally Posted by
KOÇ
Bull baskılarında pek uyumsuzlukları takmıyorlar ama belli olmaz.
dolarla işim olmadı ama 7.36 dan dolar almam.
Alana da alma demem...kendi bileceği
herkese CEZA KESİLDİ..bir tek dolarcılara ceza verilmedi..olur da 7.20 altında stabilleşirsek orada BALYOZ FORMASYONU OLUŞUR..
MESELA 2001-2005 ARASI EKONOMİ YİNE KÖTÜYKEN DOLARI 4-5 yıl 1.750-1.200 arasında tuttular...
öyle olacak demem ama o zamanı hatırladım..ve dolar aşağı özellikle bankacılık ralli oldu.
-

Originally Posted by
ABKA
dolarla işim olmadı ama 7.36 dan dolar almam.
Alana da alma demem...kendi bileceği
herkese CEZA KESİLDİ..bir tek dolarcılara ceza verilmedi..olur da 7.20 altında stabilleşirsek orada BALYOZ FORMASYONU OLUŞUR..
MESELA 2001-2005 ARASI EKONOMİ YİNE KÖTÜYKEN DOLARI 4-5 yıl 1.750-1.200 arasında tuttular...
öyle olacak demem ama o zamanı hatırladım..ve dolar aşağı bankacılık ralli oldu.
ben jp morgana güvensem 7.36 satıp, 5.50 den almak için şortlardım..
Yatırım tavsiyesi değildir.

-

Originally Posted by
şahit
ben dolarda shortlamam.bu gözler dolarda tavan gördü.zaten işimde olmaz. jpmorgan değil kimseye bu piyasada güvenilmez...sadece geçmişteki bir anımı anlatmıştım(AKP KAPATILMA DAVASI)..BANA GÖRE EHVENİ ŞERDİR.
-

Originally Posted by
ABKA
ben dolarda shortlamam.bu gözler dolarda tavan gördü.zaten işimde olmaz. jpmorgan değil kimseye bu piyasada güvenilmez...sadece geçmişteki bir anımı anlatmıştım(AKP KAPATILMA DAVASI)..BANA GÖRE EHVENİ ŞERDİR.
bu siyasi bir öngörü.
orada istihbarat çalışır.
bahsimiz para piyasaları.
biri kazanırken, diğeri kaybetmek zorunda.

-

Originally Posted by
şahit
bu siyasi bir öngörü.
orada istihbarat çalışır.
bahsimiz para piyasaları.
biri kazanırken, diğeri kaybetmek zorunda.
jp morganına daha önce dolarda spekülasyon yapması yüzünden soruşturma açılmamışmıydı?
tekrar açılır mı acaba?

-

Originally Posted by
şahit
Dollar şortlamak mı, kaç kişi töbeli biliyon mu. Gavurun parası şortlanmaz dayu, gavur kendi şortlasın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri