-

Originally Posted by
thebigshort
Emlak balonu patlamadan oradan girişimlerim oldu ama satın almak için ufak rakamlar ile kalmıştı
Şimdi ise fiyatlar balon DİE erteledim oradan mülk almayı belkide bundan 10 sene önceki durum olsa balıkesirli eski kız arkadaşım belki daha basit alırdım harelde oradan yerel insanın yararı oluyor bu tarz şeyler de
Şu anda buralardan ev almak delilik arsa almak daha mantıklı özellikle yakın köylerden
bir halt olacağı yok.
-
Bende mugladayim özellikle şu pandemiden sonra çok kötü bir göç dalgası yaşıyor buralar emlak fiyatları uçtu ne arsa almak ne ev almak şuan için mantıklı değil dag basinda bile fiyatlar dudak isirtiyor sıcakla arası iyi olmayanlar için Dalaman tercih edilebilir nispeten serindir lokasyon olarak da ortada sayılır aşağı yukarı heryer arabayla 1 saatin başında denizi sıcak isteyenede soğuk isteyenede bulunuyor daha doğal ve daha ucuz lüks sosyete pahalı kalabalık mekanlar yok .
-

Originally Posted by
akcay
Bu almanlar çok acayip yıllar önce brezilyayada sanırım bunu yapmışlardı.
7 atmışlardı. makina gibiler 6 atmışım durayım yok. 7 olsun 8 olsun.
Bu almanlar oteldeki su topu oyununu bile ciddiye alan adamlar hırsları sayesinde bugünlere geldiler.
-
Bundan sonra viopçuların hali
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
KOÇ
Bundan sonra viopçuların hali
viopcular asaletli adamlar kazanir kaybeder sesi cikmaz. Hesabi patlar yine susar. Kuslu sitede telegramda millet birbirine giriyor. Comarlikta sınır tanımıyorlar. Ben hakikaten açığa satan adamın viyakladigini hiç duymadım. Viopta short yada long ciyak ciyak bagirani hiç görmedim ama kuslu sitede ve telegramda hisse alanlari görünce insanın midesi bulanıyor.
-
Kuslu sitede ne
-

Originally Posted by
KOÇ
Kuslu sitede ne
Twitter [emoji23]
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Viop - XXIII
Devamlı ekrana bakmak bir süre sonra insanın sağlığını bozar,birde zararda beklerse
Onu anlatmak istemiştim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri