Dinamik Isý/Akdaþ: Yeni fabrikamýz tam kapasiteye ulaþtýðýnda mevcut cironun iki katýna ulaþacaðýz-Bloomberg HT
Dinamik Isý/Akdaþ: Yeni fabrikamýz tam kapasiteye ulaþtýðýnda mevcut cironun iki katýna ulaþacaðýz-Bloomberg HT
11 Agustos 2021 de þirket tarafýndan yapýlan açýklama:
*DÝNAMÝK ISI/AKDAÞ: 2021 ÝÇÝN 10 MÝLYON DOLAR CÝRO HEDEFÝMÝZÝ YAKALAYACAÐIZ-BLOOMBERG HT
Netice olarak fabrka açýsýndan ciroda iki kat artýþ öngörülen yatýrým tamamlanýp bugün devreye alýnmýþ.Hissenin 12 aylýk 2021 bilançosuna göre özsermayesi gayet güzel.Döviz poz.artý.
Hisse 1 sene evvel gördüðü 21,80 zirvesinden sonra 10,20 seviyelerini kendine dip yapmýþ görülmekte.
Kendi açýmdan bundan sonrasý malýmý alýp beklemek.
Herkese bol kazaçlar...
bugün düþen haberi tesadüfen gördüm merak edip baktým,yatýrým haberi olunca þirketi merak ettim inceledim,fiyatý gayet ucuzlamýþ,bilançosu tertemiz,borçluluk yok denecek kadar az,karlýlýk ciro güzel,sermaye düþük,hisse sayýsý az,yaptýðý iþte güzel,ama tüm bunlara raðmen fiyatýn buralarda olmasýna çok þaþýrdým
yalnýz bilanço çok temiz ve güzel olmasýnýn yanýnda bir þey dikkatimi çekti,þöyle bir ifade var
benim anladýðým,cümledeki ifade tam net deðil gibi ama bu iki büyük ortak bankalardan kendilerine kredi çekmiþler ve kefil olarakta þirketi göstermiþler,eðer doðru anlamýþsam hisse fiyatýnýn buralarda olmasýnýn sebebi bu konu olabilir,yoksa bu piyasada asla fiyat buralara düþmezdi
bu benim yorumum tabi yanlýþ olabilir þirketi hiç tanýmýyorum bugün ilk kez inceledim sadece,bu hissede yatýrýmý olan eskilerden bu konuyu bilen varsa iþin doðrusunu açýklayan olursa memnun olurum
Son düzenleme : different; 23-03-2022 saat: 22:57.
Yarýn genel kurulu varmýþ.....
Ne kadar borç almýþki bu kadar kefalet verilmiþ.
Yer Ýmleri