iyi çalýþmalar,
1. kolon (kolon adý : son fiyat,,,, formül : C)
2. kolon (kolon adý : STOP NOKTASI,,, formül : ISST:=VALUEWHEN(2.,L>REF(L,-1),REF(L,-1));
ISST)
filtre kýsmý : BAR:=144;
Fibo:=50;
Yuzde:=5;
HV:=HHV(H,BAR);
LV:=LLV(L,BAR);
HV-(HV-LV)(Fibo-Yuzde)/100>C AND C>HV-(HV-LV)(Fibo+Yuzde)/100 and BarsSince(HLBTop(BAR)=H)<BarsSince(HLBBot(BAR)=L)
bu Kývanç bey in yazdýðý fibo taramasý, tam mantýðýný anlamadým ama bar : 144 demek geriye doðru 144 günlük mumlarý alýp
en yüksek ve en alçak deðerleri alýyor...ve fibo taramasý yapýyor, fibo retracement olarak.... ben bu 144 deðil de belli tarih aralýðýndaki en yüksk ve en düþük deðere göre tarama yapsýn ve hisseleri bulsun istiyorum... mesela 1 ocak 2020 (240.mum attým) ve 1 mayýs 2020 (120.mum salladým yine) arasýndaki en yüksek mum alsýn ve en alçak sadece buna göre tarama yapsýn ve fibo 50 ye deðenleri bulsun veya 61 e deðenleri bulsun istiyorum, bu konuda yardýmcý olabilecek var mý tsk ederim...
iyi çalýþmalar;
Bir hissede haftanýn en yüksek ve en düþük deðerinin ortalamasýný alan formül ne olabilir acaba?
Merhaba Arkadaþlar,
VIOP'ta kullanmak üzere;
Matriks'te "GÜN ÝÇÝ ENDÜÞÜK/YÜKSEK" fiyatý hesaplayan bir yöntem henüz bulamadým. Bilenler aydýnlatýrsa sevinirim.
Not: HHV, LLV, HLBTOP, HLBBOT, LOADDAILY fonksiyonlarý iþe yaramadý.
Sizi yýpratan insanlardan sessizce uzaklaþýn.. (Üyelik : Mayýs 2007)
algoritma
Sessiz olursan daha çok þey Duyarsýn.
Son düzenleme : MaRToNiKi; 15-12-2020 saat: 21:37. Sebep: Kod
Sizi yýpratan insanlardan sessizce uzaklaþýn.. (Üyelik : Mayýs 2007)
formülün kuyruðuna sýfýr ve yukarý bir aþaðý bir çizgilerini nasýl ekleyebilirim ?
tke indikatöründeki gibi
(STOFK(14,6)+RSI(14)+CCI(14)+MFI(14)+WILLR(14)+MO( 14)+
ULT(7,14,28))/7;20;50;80
20 50 80 deðil de sýfýr ve yukardaki 1 ve aþaðýdaki 1
(100*MOV(C,50,S)/C)-100 bu formülün kuyruðuna 0 , 1 , 1 çizgileri için nasýl yazmam gerekli ?
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Yer Ýmleri