-
Derinlik gören arkadaşlar ara ara paylaşabilirler mi ? Bu ve devam eden günler için
-

Originally Posted by
yigit35
Derinlik gören arkadaşlar ara ara paylaşabilirler mi ? Bu ve devam eden günler için

42 miyon 300 bin lot alış için emir sırası bekliyor ve tek alıcı şuan için gedik, onunda aldığı 14.768 lot an itibari ile
-
anlamadığım durum, 1-2 lot alıp onu satışa koyanlar, satsan ne olur satmasan ne olur.
-
Herhalde 1-2 lot ne getirecek bari hesapta görünmesin diyorlar, ama 100 lot ve üzeri alım yapabilenlerin satması çok saçma, çok ihtiyacın varsa o paraya kredi çekersin daha avantajlı 😀
-
keşke her arz oransal olsa. matriks 11 lot verdi. ama bunda güzel lot aldım. şirkete ve piyasaya güvensem çok daha iyi lot alabilirdim.
-
Oransal mantıklı değil, eeee mtrks 11 lot gelmiş çokmu mantıklı çözemiyorum insanları.
-

Originally Posted by
yigit35

An itibariyle
Tavanda 42.222.239 alıcı
işlem adedi 15.064
-

Originally Posted by
serdar2428efe
Oransal mantıklı değil, eeee mtrks 11 lot gelmiş çokmu mantıklı çözemiyorum insanları.
ne kadar paran varsa o kadar çok gelsin. 1 milyon girsem 11 lot alacaksam ne anlamı kaldı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri