Yarın alım fırsatı verir mi ya da ptesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın alım fırsatı verir mi ya da ptesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Global Yatırım Holding, Global Ports'ta Eurobond refinansmanıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kasım 2021 vadeli Eurobond'un refinansmanını artırma süreci ile devam ettirme kararı aldığını açıkladı.
Global Yatırım Holding, dolaylı bağlı ortaklığı Global Ports Holding Plc'nin, Kasım 2021 vadeli 250 milyon dolarlık Eurobond'un refinansmanını "Artırma Süreci"(Dutch Auction) ile devam ettirme kararı aldığını açıkladı.
KAP'a yapılan açıklamada, Global Port'un bu kapsamda teklif toplamaya başlayacağı, artırma usulü ile alımın 7 Nisan - 13 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşeceği bildirildi.
Şirket aynı zamanda Port Akdeniz satışından elde edilen gelirin bir bölümü ile Eurobond'un önemli bir kısmının makul piyasa şartlarından geri alınmasını planlıyor.
Açıklamada ayrıca, Eurobond bakiyesinin vadesinden önce itfa edilmesi amacıyla ekstra likidite sağlamaya yönelik görüşmelerde de son aşamaya gelindiği belirtildi.
https://www.bloomberght.com/global-p...urecek-2278127
Konusan cok da is bilen var mı bence yok.
günydınlar
tavandaki miktarı yazabilecek olan var mı
24 milyon civarıydı
günaydın tavanda 19 milyon 700 bin bekleyen lot var tavana devam![]()
Ntgaz tam gaz
Yer İmleri