-

Originally Posted by
erman07
dün eve ekmek götüremiyoruz diye reis e ağlayan gavat
bugün basın acıklaması yapmış dün oldugu gibi bugünde cumhur başkanımızın yanındayım diye
ne söylecek küfür nede laf bulabildim
olay filizlenip büyümesin diye o adama gün içinde onlarca siyasetçi baskıya gelmiştir..!!
-

Originally Posted by
erman07
bugün basın acıklaması yapmış dün oldugu gibi bugünde cumhur başkanımızın yanındayım diye
Ülkenin en güçsüz insanı ülkenin en güçlü insanına kafa mı tutsun , ne yapsın ki ?
-

Originally Posted by
erman07
Ekmek askıda. Al evine götür diye cevap verseydi reis keşke.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Ekmek askıda. Al evine götür diye cevap verseydi reis keşke.
reisi halkla haşır neşir etmek istememelerinin nedeni bu zaten, önünde pronter olmayınca
ağzına ilk geleni söylüyor bu adamın peşinde bütün muhalif gazeteciler vardır ama önden uyarı gitmiştir
çünkü hiç istemedikleri bir durumla karşılaştılar, bir de adamın halk tv'ye çıkıp daha da yardırdığını düşünün..!!
-

Originally Posted by
apocalyptica
Şaka maka ondüline’nın reklamı oldu. Ne iş yaptığını bilmiyorum her yerde görüyorum. Laikliği nasıl boykot edecekler bilemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Egeli
Şaka maka ondüline’nın reklamı oldu. Ne iş yaptığını bilmiyorum her yerde görüyorum. Laikliği nasıl boykot edecekler bilemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seriat getirerek olabilir belki, fikri iktidar babında yani, yalniz gun boyu boykot derken Fransiz menşeli ne kadar marka var iyi reklam oldu, hemen hepsini ogrendik.
-
Ekmek bulamayan şöbiyet yesin .
Şaka bir yana eskiden tadım için verilen şey en küçük 2.banknot olmuş dilimi .
Midye için 3. banknota yakın 6 dilim için itri den fazla vermek pehhh .
Hemen baklavacılara boykota çağırmamız gerekiyor .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
realities
olay filizlenip büyümesin diye o adama gün içinde onlarca siyasetçi baskıya gelmiştir..!!

Originally Posted by
dimitris
Ülkenin en güçsüz insanı ülkenin en güçlü insanına kafa mı tutsun , ne yapsın ki ?
niye daha önce bir başbakana yazar kasa fırlatacak kadar özgür bir ülke degilmiydik
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri