Originally Posted by
şef
sn hellistheothers, sizden hep ekleme duyuyorum. hani şu fonu satıp, şu fonu alıyorum , şeklinde değil. ben mi kaçırıyorum. bu eklemeler küçük seviyede, maaşdan arttırdıklarınız mı?
Hocam ben memnun olmadığım bir fonu komple başka bir fon ile değişim dışında satmıyorum, yani trade etmiyorum. Ancak uygun zamanlarda biriktirip, diğer zamanlarda bekliyorum. Maaşlı bir işim yok ancak günlük cüzi bir gelirim var ( kripto ve forex piyasalarda traderım ) onunla birikim/tasarruf yapıyorum. Emekliliğime kadar taşıma perspektifiyle bekliyorum.
Zaten piyasanın dönüş anlarını öngörecek derecede mahir birinin de bunu yatırım fonlarında değil, daha hızlı trade edilebilen finansal enstrümanlarda yapmasının daha doğru olacağını salık veriyorum çoğu zaman.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri