-
-
-
Defalarca yazdım ..samimi olun ..neyse o ..samimi olduktan sonra inan kimse bir şey demez - diyemez ..ama yalan yazarsanız gereğini birileri yapar çünkü yalancı ALLAH'ın düşmanıdır ..eninde sonunda belasını bulur.
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
Defalarca yazdım ..samimi olun ..neyse o ..samimi olduktan sonra inan kimse bir şey demez - diyemez ..ama yalan yazarsanız gereğini birileri yapar çünkü yalancı ALLAH'ın düşmanıdır ..eninde sonunda belasını bulur.
Real-time online yazmayı ve samimi olmayı bu alemde oturtacağım ..kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın ..bir tek spek uşağı bırakmıyacağım.
Hayat hoş gerisi boş
-
Ulan götöş ..gelip adam gibi burdan aldım burdan sattım veya tersi.. sattım-aldım veya flatım veya daha önce yazdığım pozisyon devam ediyor diye yazarsın -net ...
Bırakın traşı ya ..yeter inan ..yeter
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
Ulan götöş ..gelip adam gibi burdan aldım burdan sattım veya tersi.. sattım-aldım veya flatım veya daha önce yazdığım pozisyon devam ediyor diye yazarsın -net ...
Bırakın traşı ya ..yeter inan ..yeter
İnsan olanda biraz utanma duygusu olur biraz şeref olur biraz haysiyet olur ,ar olur haya kavramı olur ya
Hayat hoş gerisi boş
-
Ulan bi tarafı düzeltiyoruz öbür taraf yırtık çoraptan çıkar gibi çıkıyor ya ..bu nedir ya bu nasıl bir utanmazlığın had safhası ya
Hayat hoş gerisi boş
-
Yeter küçük yatırımcıyı dolandırdığınız ..yeter artık ..ya adam gibi online samimi yazın ya da defolun gidin bu alemden.
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri