-

Originally Posted by
Rock'n Roll
halaa 101 üzeri ya da 99300 kapama ihtimali var ..anlık bar atabilir
Varsayımlarla yolumuza devam ediyoruz .
Bugün 100 binin altına inerse bist100 için milat olabilir mi ? haliyle satışlar da hızlanabilir.
-

Originally Posted by
rosense
Varsayımlarla yolumuza devam ediyoruz .
Bugün 100 binin altına inerse bist100 için milat olabilir mi ? haliyle satışlar da hızlanabilir.
söylediklerim varsayım değil matematiksel hesaplar..... tüm hesaplarımın toplamı 80 li yıllara dayanır ...... o günden bugüne ...boşluk yok hesaplarımda ...
etki altında bırakmamak için deneyimsiz arkadaşaları ...2 olasılık veriyorum ..... ben yönümü zaten biliyorum ..sarfettiğim ..kurduğum cümlelere dikkat ediyorum genelde ....
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
söylediklerim varsayım değil matematiksel hesaplar..... tüm hesaplarımın toplamı 80 li yıllara dayanır ...... o günden bugüne ...boşluk yok hesaplarımda ...
ZAMAN ZAMAN forum ortamlarında söylemişimdir ilk okuldan başlayarak MATEMATİK 0-1 arası notlarla sene sonun da hocaların yardımıyla meslek yüksek okulunu da sonradan olmak kaydıyla bitirdim ŞAKA DEMİYORUM
-
sON BİRDE sosyal medyada gördüğüm Grafiği paylaşayım bari
-
KATILIRMISINIZ BU YORUMA BİLEMİYORUM ?
Altın 1219 Brent 48 altındayken Bist i daha fazla tutmak ÇOK zor
100 K psikolojik desteği üzerinde kapanış önümüzdeki hafta için umut vaadedebilir.
Altında kapanışlarda kısa düzeltme beklemek gerekir.
yORUM BANA AİT DEĞİL haaa
-

Originally Posted by
rosense
ZAMAN ZAMAN forum ortamlarında söylemişimdir ilk okuldan başlayarak MATEMATİK 0-1 arası notlarla sene sonun da hocaların yardımıyla meslek yüksek okulunu da sonradan olmak kaydıyla bitirdim ŞAKA DEMİYORUM

benimki de iyi değildi ...işine yarayacağını iyi hesaplıyorsun merak etme ;)
-

Originally Posted by
rosense
sON BİRDE sosyal medyada gördüğüm Grafiği paylaşayım bari

bugün kırılmaz ..kırılma şansı %5 ..kırılırsa kıyamet yakın ...
-
RR hocam tebrikler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri