-
Bugünün timsahı da HALKB galiba -%0.80
haydi şuh kız örnek al senden de bekliyoruz
Hayat hoş gerisi boş
-
Dolar endeksini takip etmek şart
-

Originally Posted by
mert45
XU030 ,TL bazlı aylık grafiğinde ilk defa 8 ay kesintisiz yeşil kapattı bu da ayrı bir rekordur...Dolar bazlı grafiğinde de 8 yeşil bar var fakat 2009 yılında 9 ay kesintisiz yeşil kapatmıştı.Kesintisiz kırmızı bar ise en fazla 5.
Son 8 ayda dipten tepeye TL bazlı %52 Dolar bazlı %56 artış var.

8 aylık çıkış..dolar bazlıda 9 aylığı egale edebilecek mi..iyi soru..
hatta ayın sorusu..
gün içinde çok şey okuyoruz haliyle..okumayı da severiz..
geçen hafta p.tesi kapanışında kim olduğunu anımsayamadığımız biri..bu p.tesi aylar sonra ilk kez kırmızı yani eksi kapadı dedi..
ilginç geldi..
günlere de innaılır çünkü borsada..
dün de p.tesiydi..
2 oldu..
acaba p.tesileri eksi kapanışlar..trend dönüşlerinin mi habercisi..böyle bir bilgi.algı var mı topiğimizde..
sormak istedik..
vob.çu üyelerimize de bu arada bol şanslar..
-
haftanın her gününe bir neden aranır ..temenni den öte birşey değil ..bende salı sallanır diyorum ama çivi gibi çakılı duruyor sallandığı yok
-
GECİKMELİ endeks saatlik Grafiğine yükselen trent çizdim gördüm ki üst bant a değip alt bant zşiyareti yaparmı diye aklımdan geçirmeye devam ediyorum ...
-

Originally Posted by
rosense
GECİKMELİ endeks saatlik Grafiğine yükselen trent çizdim gördüm ki üst bant a değip alt bant zşiyareti yaparmı diye aklımdan geçirmeye devam ediyorum ...

grafikte kusur var hocam... sağ göstergeler 101lerde kırmızı olan 107 de nasıl oluyor bu iş??
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
grafikte kusur var hocam... sağ göstergeler 101lerde kırmızı olan 107 de nasıl oluyor bu iş??
Haklısınız çok dikkatlisin maşaallah
vermedinizki bana bir matris kullanıcı adresi ve şifresi ne güzel FORMULLERİM var çeşit çeşit paylaşırdım DEMO işi vardı onada çomak sokmuşlar açılmıyor bir daha ...
-

Originally Posted by
FİLOZOF16-
8 aylık çıkış..dolar bazlıda 9 aylığı egale edebilecek mi..iyi soru..
hatta ayın sorusu..
gün içinde çok şey okuyoruz haliyle..okumayı da severiz..
geçen hafta p.tesi kapanışında
kim olduğunu anımsayamadığımız biri..bu p.tesi aylar sonra ilk kez kırmızı yani eksi kapadı dedi..
ilginç geldi..
günlere de innaılır çünkü borsada..

dün de p.tesiydi..
2 oldu..
acaba p.tesileri eksi kapanışlar..trend dönüşlerinin mi habercisi..böyle bir bilgi.algı var mı topiğimizde..
sormak istedik..
vob.çu üyelerimize de bu arada bol şanslar..
filozof hocam ..bana da mı lolo 

Originally Posted by
mert45
24.7.17 Pazartesi kapanış
İstanbul borsası uzun zamandan beri ilk defa bir pazartesi gününü eksi kapattı.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...818#post682818
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri