-

Originally Posted by
kafkaf
Temmuz daki sert düşüşten 1-2 gün önce gelip "belki yarın belki yarından da yakın" diye yazmıştım.
Ağustostaki çıkış başlamadan 1 gün önce gelip 1 dk.lık grafikler atarak çıkışın başladığını yazdım.
Dün yine "Eyyy pala" diye dönüşü yazdım ve bugün 1294 diye rakam la destekledim. YTD...
Bunların tamamını formdaki yazılarımda bulabilirsiniz...
Ancak, kendini bilmez dallamalar ile uğraşacak vaktim yok. Benden bu kadar kalın sağlıcakla...
NOT: Herkes kendi aklını kullanacak ve kendi aklıyla iş yapacak, yapmalı...
bende dayanamdım reverse long oldum ..hadi şimdi götrsün..
-
en iyi satıcı HALK en iyi alıcı AKBANK

Originally Posted by
sniper~
dolar 7,70 altına geçti. bankalararsında kim satıyor acaba?
-
Evini arabasını satıp bi de kredi çekip ülkenin kaynaklarını dolar alarak car cur edip yattıgı yerden para kazanma heveslisi çakallara çok iyi oldu beter olsunlar.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
en iyi satıcı HALK en iyi alıcı AKBANK
eyvallah genelde vakıf halk ziraat satıştaysa. belki de hikaye yabancı kaynaklı değildir.
-
-

Originally Posted by
integrating-factor
Evini arabasını satıp bi de kredi çekip ülkenin kaynaklarını dolar alarak car cur edip yattıgı yerden para kazanma heveslisi çakallara çok iyi oldu beter olsunlar.
RNE-L01 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne beter olacak evi arabayı millet sattığında dolar 6.90 'di. 6.90 'daki alıcı gurubu 8 üstünden bozdurup mevduata geçtiler bile. Geçen hafta heyecanla alanlara bişey demem. Onlara biraz yazık oldu. Bu iş sırayla döviz faiz .
-

Originally Posted by
cml
hayır nedir bu yerli ve milli yatlardan çektiğimiz. asdas.
dün zıraat bugün vakıf,
ayıp oluyor ama.
hayır madem bişey yapacan, regabetçi kuru koru. asdas .
Yatırım tavsiyesi değildir.

-
Siz inanana kadar ufak düzeltmelerle devam, daha çok yolumuz var. İnanacaksınız uleeeyyyynnn başka yolu yookk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri