-

Originally Posted by
yuji
Osmanlı tüm fonlar için mi 11'de yatırıyor yoksa sadece kendi fonları için mi
İşin ilginç yanı benim OPH/OPI/OPB'ler osmanlı yatırımda değil.Öyle denk gelmiş.Yani sorunun cevabı tüm fonlar için öyle.Finansyatırımda da aynı şekilde.Ama Finansyatırım alış menüsünde Tutara göre alış yok.%20 fazla bloke koyuyor.Osmanlı her şeyiyle çok güzel.
-

Originally Posted by
byroltr
İşin ilginç yanı benim OPH/OPI/OPB'ler osmanlı yatırımda değil.Öyle denk gelmiş.Yani sorunun cevabı tüm fonlar için öyle.Finansyatırımda da aynı şekilde.Ama Finansyatırım alış menüsünde Tutara göre alış yok.%20 fazla bloke koyuyor.Osmanlı her şeyiyle çok güzel.
"Finansyatırımda da aynı şekilde" derken? orada da mı erken yatırıyor?
-

Originally Posted by
yuji
"Finansyatırımda da aynı şekilde" derken? orada da mı erken yatırıyor?
evet orada da öyle.
-

Originally Posted by
byroltr
evet orada da öyle.
Burayı mı kastediyorsunuz: https://www.qnbfi.com/
Eğer öyleyse ben de 2 senedir burada işlem yapıyorum ve erken yatırmıyor. 14:30 da yatıyor satılan fonun tutarı
-

Originally Posted by
yuji
Burayı mı kastediyorsunuz:
https://www.qnbfi.com/
Eğer öyleyse ben de 2 senedir burada işlem yapıyorum ve erken yatırmıyor. 14:30 da yatıyor satılan fonun tutarı
Evet.1 saat önce YAY fonunun parası geldi bir başka fon alış talimatını verebildim 13 öncesi.Sizde niye öyle anlamadım.İlginç olan çok şey var orda ama bunu anlamadım doğrusu.
-

Originally Posted by
byroltr
Evet.1 saat önce YAY fonunun parası geldi bir başka fon alış talimatını verebildim 13 öncesi.Sizde niye öyle anlamadım.İlginç olan çok şey var orda ama bunu anlamadım doğrusu.
Fona göre mi değişiyor acaba dicem de o da saçma
Ben ppz ve ahu da işlem yaptım yakın zamanda mesela
imkanınız varsa bu iki fondan bikaç adet alıp denerseniz makbule geçer, bunlar da erken yatarsa arayıp sorayım kuruma adamına göre değişiyor mu diye
-

Originally Posted by
yuji
Fona göre mi değişiyor acaba dicem de o da saçma
Ben ppz ve ahu da işlem yaptım yakın zamanda mesela
imkanınız varsa bu iki fondan bikaç adet alıp denerseniz makbule geçer, bunlar da erken yatarsa arayıp sorayım kuruma adamına göre değişiyor mu diye

Fona göre olduğunu sanmam çünkü ben 10-15 fonda işlem yapıyorum.PPZ baktım şimdi Azimut portföyün.Daha geçenlerde GBC satışı yaptım onda da 11 gib geldi para.Sizin hesap direk finansyatırım mı banka üzerinden mi acaba.Biraz saçma ama bilemedim.Finansyatırım Katarlılardan önce çok iyiydi, şimdi hiçbir özelliği yok aslında. Yine de yarın bir denerim isteğinizi.
-

Originally Posted by
yuji
Burayı mı kastediyorsunuz:
https://www.qnbfi.com/
Selamlar Yuji üstat. İş yatırımda durumun farklı olduğunu yazmıştı bir ara admustafa hocamız. Ben pek anlayamadım ama admustafa eğer burayı okuyorsa sanırım bize bu durumu açıklayabilir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri