-

Originally Posted by
paramanya
Bankanin kendi ppf si yoksa repo yapiyor.
burgan ve ing'in ppf si yok mesela.
Ppz nin dağılımı yayınlamış %19 osb var .tam 43 adet bono var.
banka ve aracı kurum bonoları.
-

Originally Posted by
sahingonul
banka ve aracı kurum bonoları.
Risk yokmu yani?
-

Originally Posted by
paramanya
Risk yokmu yani?
risk her zaman var. repo da riskli.
-
7,35 kırmızı çizgimiz. Kur 7,35’in altına indiği süreçte 184 milyar dolar ihracat hedefimiz, üretimimiz tehlikeye girer” diyen Egeli ihracatçılar, Merkez Bankası’nın döviz alım limitlerini artırarak piyasaya müdahale etmesini istiyor.
-
Arkadaşlar KTM de satış valörü 2 gün. İçindeki yüzde 25 hisse senedi yüzünden diye düşünüyordum. Lakin benzer yapıdaki SUC da yaklaşık aynı oranda hisse senedine sahip olmasına rağmen satış valörü 1 gün. Neye göre değişiyor valör?
-

Originally Posted by
paramanya
Risk yokmu yani?
Bu risk meselesi dipsiz kuyu 
Siz bu ülkede sermaye kontrolü dedikodusu çıktığında ne yapmıştınız?
-

Originally Posted by
SNOOPY
Arkadaşlar KTM de satış valörü 2 gün. İçindeki yüzde 25 hisse senedi yüzünden diye düşünüyordum. Lakin benzer yapıdaki SUC da yaklaşık aynı oranda hisse senedine sahip olmasına rağmen satış valörü 1 gün. Neye göre değişiyor valör?
İhraç eden kurumun paşa gönlüne 
Muhtemelen kendilerince bir likidite yönetimi anlayışına gore değişiyor kurumdan kuruma. Hatta dönemden döneme.
-
Kurumlar arası fon rekabeti umarım gitgide artarsa, bu valör sürelerinde de rekabet oluşacağını ve düşeceklerini umut ediyorum.
Sonuçta artık her şey elektronik ve 1-tık ile anında gerçekleşebiliyor.
T+0 valör olması fonun likit taşıması için ciddi baskı oluşturacağından, tüm fonların T+1 valörlü olması gerektiğini düşünüyorum (PPF hariç tabii).
Hatta T+1 valörlü aktif yönetilen HSYF veya döviz bazlı fon olsun, isterse rakiplerine yenilsin (ama benchmarkını makul oranda geçebilsin) , yatırımlarımı o fonda değerlendiririm. Özellikle döviz bazlı fonlarda T+3 olması bana çok fazla ve mantıksız geliyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri