-

Originally Posted by
cerento
Hocam bugün OSD geldi ama paranın %20'si iade olmuş, marj sebebiyle. Bende tekrar alım talimatı verdim. Akbank gerçekten sıkıntı.
-
OSD %10 eurobond taşıyormuş.
-

Originally Posted by
Blueberry
Akbank üzerinden cuma günü 12:45'te OSD alım talimatı vermiştim. Bugün hesaba geçmesini bekliyorum ama hesapta para hiç gözükmüyor. Normalde PPF'de blokeli kalması gerekirdi.

Originally Posted by
cerento
Yarın 14.30 da gecicek
+1 valörlü fon neden yarın geçsin, bugün 14:30-15:00 arası geçmiş olması lazım.
Düzeltme: Sonradan gördüm, hesaba geçmiş zaten
-

Originally Posted by
cerento
Osd nin 3 günlük düşüşü Cuma dolar artışından.
Dolar yükselince osd getiri duser.dusunce osd iyi getirir.bugun dolar düşüşte yarın bakalım osd ne yapicak
Dolar yükselince osd getirisinin düşmesinin mantıklı bir izahı var mı acaba. İçeriğinde % 48 öst, %36 finansman bonosu ve % 10 eurobond bulunduran bir fonun dövizle ters korelasyonda olması çok mantıklı görünmüyor. Cuma günü faizlerin yükselmesi kaynaklı olabilir.
-
-

Originally Posted by
Ege35
Dolar yükselince osd getirisinin düşmesinin mantıklı bir izahı var mı acaba. İçeriğinde % 48 öst, %36 finansman bonosu ve % 10 eurobond bulunduran bir fonun dövizle ters korelasyonda olması çok mantıklı görünmüyor. Cuma günü faizlerin yükselmesi kaynaklı olabilir.
İzahı yok.
Ayrıca "Yabancı para tahvil" de Eurobond değil. Kur ile daha korele genel olarak.
-
[QUOTE=melihsah;5199637]

Originally Posted by
verytired
Saat 11 gibi ziraat bankasi'ndan ppz satış talimatı verildi. Peki tam olarak saat kaçta hesaba geçer acaba, bilen arkadas var mı?[/QUOTE14.30-15.00 arası hesaba geçer
Öyleymiş sn melihsah, ben ısbank'tan belki farklıdır diye düşünmüştüm, ama uygulama ikisinde de aynıymis. Teşekkürler.
-
Mkk: Bis enerji, iki tahvilinin 1 mart tarihli ödemesini gerçekleştiremedi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri