Degerli musterimiz Kervan Gida halka arzinda hak kazandiginiz 90 lot gun icerisinde hesabiniza gelecektir. B016 ziraat
Degerli musterimiz Kervan Gida halka arzinda hak kazandiginiz 90 lot gun icerisinde hesabiniza gelecektir. B016 ziraat
1000 liralýk alým talep etmiþtim,966 lirayý hesabýma iade etmiþler.Alýnan hisse de hesapta yok.Dað fare doðurdu.
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazilanlari okuyorum da gerçekten çok komik.
Arkadaslar bastan beri kurallar belliydi, neden bu kadar abartýyorsunuz, anlaþýlýr gibi deðil.
Paralar bugun iade edildi, hisse de birkaç güne hesaba geçecek. Hayir simdi gelse ne olacak, 6 7 tavan olana kadar yine bekleyeceksiniz, yine bekleyeceksiniz. gören de dolandýrýlmýþsiniz sanir.
Bu sabirsizlik ile borsada nasilislem yapýyorsunuz, þaþýrýyorum valla.
Deðerli Müþterimiz,
Kervan gýda halka arzý sonuçlarýna göre bedel iadeleri yapýlmýþ olup, almaya hak kazandýðýnýz senetler Çarþamba günü hesaplarýnýza geçecektir. Saygýlarýmýzla
OYAK YATIRIM MENKUL DEÐERLER A.Þ.
Garanti'ye bak ya. Ne bedel iadesi var ne baþka bir þey. Zaten 70 lot altýný kabul etmiyorum demiþtim. Alsýnlar lotlarýný bir yerlerine dürsünler kurumsal firmalar. Birbirlerine satarlar artýk.
Bi garanti yok daha deðiþtirincem sonunda hep sýkýntý bu garanti
Akbankta ayný. Ne hisse var ne de tutar iadesi. Para blokeli olarak duruyor. Akbank piþmanlýktýr.
arkadaþlar zýraat geçtimi hesaplara bilgisi olan varmý
Yer Ýmleri