Bilen varsa cevaplayabilir mi Halka arzda teminat olarak bankada faiz de olan paramý gösterebilir miyim halka arzý yapan kurumun bankasýnda Yapý Kredi
Bilen varsa cevaplayabilir mi Halka arzda teminat olarak bankada faiz de olan paramý gösterebilir miyim halka arzý yapan kurumun bankasýnda Yapý Kredi
Yapý Kredi hangi arzý yaptý? Benim anladýðým kadarýyla arza katýldýðýnýz kurumdaki nakitiniz ve Bist 30 hisseleriniz kabul ediliyor. Örneðin ben sadece Ziraat Yatýrýmdaki varlýklarýmý kullanabildim, Ýþ Bankasý'ndakileri kullanamadým. Ziraat Yatýrým deðil de bankasýndaki hesabý kullanabilir miydim, bilmiyorum. Kullandýracaðýný sanmýyorum. Oradaki nakiti yatýrýma aktarmak gerekir. Kesin bir þey söylemek zor.
Arzum ev aletlerini yapýcak bu ay içerisinde olucak muhtemelen yapýkredi konsorsiyum lideri inþallah ocak ayýna kalýr ya
Arkadaþlar tavandaki alýcý sayýsý nedir bu günkü þanslý alýcý kurumlar hangileri atabilecek varmý
Arkadaþ rekor alýcýsý var çok gidebilir bu hisse 20 30 tl leri geçebilir bile baþlarda 18 tl diyorduk ama þimdi alýcý sayýsýnýn çok olmasý yüzünden baya yukarý doðru sürerler gibi geliyor bana Yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri