büyük yatýrýmcý gelip burda takýlmaz, daðýtýlan lot ortalamasý 200-300 lot, 15-20 olsa ne olur, asýl kopma yada takýlma tavan çözüldüðü gün baþlar, alanmý kazanýr satanmý, trade ustalarý eminim o gün bayram yapar
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancý malý satmaya baþladý temiz %30 ufaktan verelim dediler tahtaya cabuk bozabilir dengeleri daðýttýlar.
SM-N915F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar satýcý var alýcý da var. Hala tavanda bekleyen 25 milyon üzeri alým var. Önemli olan satýmýn karsilanip yeni maliyetli müþterilerin gelmesi.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Türkiyede en çok müþterisi olan kurum 1 lot býle mal alamamýþ tahtadan.. Yazýk.. Ne kadar iþlerini iyi yaptýklarý ortada býzde bunlara para kazandýrýyoruz. artýk çýkmak farz oldu.. Yarýndan itibaren bende bu tahtada müþteri olmam zaten..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Bgc partners halka arzdan aldýðý 900 bin lotu açýlýþta verdi. Halka arzda mal almayan alternatif yatýrým bugün 500 bin lot satmýþ. Birinden virman gelmiþ olmali
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer Ýmleri