Bence artik düþüþ trendine girdi diyebilirim
Bence artik düþüþ trendine girdi diyebilirim
Bu yaklaþýmýn doðru olduðunu düþünmüyorum. Finans piyasalarý tam da böyle bir þey. Ýsteyen istediðine yazabilmeli. Üç günlük hissenin teknik analizi yapýlamayacaðý gibi, yükseliþ ya da düþüþ trendinden bahsedilemez. 1450, 1430 seviyelerine kadar bist100 ün DÜZELTMEYE gireceði beklenmeyen bir durum da deðildi.
Bugün de alýmlara devamAlýmlarda (kýsa vade) yanýlabilir miyim... Muhtemelen EVET.
Herkes fikrini özgürce yazar ama net fiyat verip, düþecek deyip ýsrarla yazmak yorumdan fazlasý bence. Tabiki hepimizin beklentisi ve fikri var. Ben yazarsam düþebilir x fiyatý görebilir derim ve bunu da bir þey ile desteklerim. En azýndan gönlümden geçen bu derim. Ama 10 TL olacak sonra düþecek sonra battýk yaz yaz , amacý yok ve yararý da buradaki okurlara.
Siz alýmlara devam demiþsiniz bu sizin kararýnýz ama alýn çok iyi olacak demek ayrý bir þey yönlendirmeye girer bence. Saygýlarýmla
Cuma günü, gün içerisinde en düþük gördüðü 1,443 seviyesi ile düzeltmenin dip seviyesine gördük diye düþünüyorum. En azýndan gönlümden geçenBist100 ün Mart sonuna kadar 1530 - 1450 arasýnda yatay bir seyir izlemesi muhtemel gibi görünüyor. Bu süreçde KRVGD nin performansýna bekleyip göreceðiz.
Velev ki, endeks 1430 u kýrarsa ne demeliyim bilemedim.
Yarýn olasý eksi bir açýlýþta alýmlara devam.
Yer Ýmleri