Originally Posted by
Susam
HEG arkadaþým bana kýzmana gerek yok.Yazdýklarým uzun vadeciler için deðil onuda belirtdim uzun vadeci ne habere nede baþka biþeye bakar bekler temetüsünü bölümmesini alýr.matriks kulanmýyorum kademeleri görüyorum matriks kulanmak isterim araþtýrýyorum kulanmayý öðrenmeye çalýþýyorum.Geleceðe umutla bakýyorsun ama yazdýklarýmdan elsik anlamýþsýn ben sizleri kýzdýrmak sinirlendirmek için yazmýyorum kendi düþüncem ve beklendim size uyar uymaz sizin kararýnýz .Yazýmda kaçýrdýðýnýz nokta 5 olurken bedelsiz ve temettü sonrasýný kast ediyorum yani piyasada hisse sayýsý artýcak diyorum sakýn bana ortam kötü oyüzden düþüyor demeyin çünki ortam güzelken o kadar olumlu habere tepki vermeyen hissseden beklentim bu benim bu gelen haber hep derim baþka hisseye gelseydi pilottu 100 rahat görürdü.Bana sende söylermisin bukadar güzel olumlu þirket neden önde koþarak düþüyor ne sebep yukardan hisse satmayýp toplayan spek neden aþaðý basýp millete alým fýrsatý verir.Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri