-

dOW'u üçgenin köşesine sıkıştırmıişlar....yukarı kırma olasılığı daha yüksek görünüyor......S&P bu bölgeyi daha önce geçmiş durumda..
-

Originally Posted by
abartin
dOW'u üçgenin köşesine sıkıştırmıişlar....yukarı kırma olasılığı daha yüksek görünüyor......S&P bu bölgeyi daha önce geçmiş durumda..
dowa bu olasılığı sadece sp 500 mü veriyor.
ya sp 500 şimdi ne olasılıkta.?
-

Originally Posted by
nosfecagri
Eur/usd çalıştım biraz. Hiç kullandığım bir enstruman değil, once onu not düşmek kaydıyla %51 bi duzeltmesi var gibi gerçekten.
Bunu çalışma sebebim başka- bist ile eur/ysd arasında inanılmaz korelasyon var. Hem de gecikmeli!!!
Çünkü Türkiye dediğimiz ulke aslında kocaman bir dolar alıp euro ya çevirip avrupaya satan makine, şahsi düşüncemde.
Dolayısıyla eur/usd nin bu lokal zirvesi bize de 2 dolar gibi yansiyabilir 4. Ceyrek özellikle ihracatçı firmalardan güzel bilancolar gelebilir.
Keşke içeride iyi bir yönetim olsaydı ülke açısından tarihi fırsat bu zamanlar ( Avrupa yaşlı, mal hizmette Çine güvenmiyor, Rusya ile durumları zaten malum, tek alternatif biziz... ) ama harcamayız insallah.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Göçmen nüfusları olmasa AB tamamen bitik durumda çoğu ülke göçmen nüfusları ile ayakta kalmaya çalışıyor çok yaşlı bir kıta gerçekten mezar taşı gibi tamam hayat standartları falan yüksekte geriden gelen bir kitlesi yok yani
-

Originally Posted by
nosfecagri
Eur/usd çalıştım biraz. Hiç kullandığım bir enstruman değil, once onu not düşmek kaydıyla %51 bi duzeltmesi var gibi gerçekten.
Bunu çalışma sebebim başka- bist ile eur/ysd arasında inanılmaz korelasyon var. Hem de gecikmeli!!!
Çünkü Türkiye dediğimiz ulke aslında kocaman bir dolar alıp euro ya çevirip avrupaya satan makine, şahsi düşüncemde.
Dolayısıyla eur/usd nin bu lokal zirvesi bize de 2 dolar gibi yansiyabilir 4. Ceyrek özellikle ihracatçı firmalardan güzel bilancolar gelebilir.
Keşke içeride iyi bir yönetim olsaydı ülke açısından tarihi fırsat bu zamanlar ( Avrupa yaşlı, mal hizmette Çine güvenmiyor, Rusya ile durumları zaten malum, tek alternatif biziz... ) ama harcamayız insallah.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
acele etme.
daha 1.23 görecek o
-
bana aralık ayı sonu bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor.
dolar son 8.5
gr altın son 530
bist dip ile
orta vade için-(3-4 ay)
Son düzenleme : KOÇ; 06-12-2020 saat: 18:52.
-

Originally Posted by
ConSenSus SenSor
Biz long bizonları bir hisseye binbir bahane toplasalar icraat tüysüz dana kesimine dönebilir ama,
savunma hattımız koca Endeks VS o hisse style.. Fark eder tabi yani sentiment olarak da..
Kabul etmiyok..
Okyanus geçtik, derede olmaz o i$. )
evet yaa bide o var
https://www.youtube.com/watch?v=d2LnALVTrRM
-
Ben ona poz girmem başkan. Viop isini becerebilirsem pay vadeliye girerim, onu da becerebilirsem 2 senede filan anca beceririm. Dağılmayı sevmiyorum hisselerde sistemi 5 senede oturttum, öncesinde 7 8 sene havanda su dövdük. Bu işler zor işler.

Originally Posted by
KOÇ
acele etme.
daha 1.23 görecek o
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
KOÇ
bana aralık ayı sonu bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor.
dolar son 8.5
gr altın son 530
bist dip ile
orta vade için-(3-4 ay)
dolarda bir hareket beklemiyorum ! hatta asagi yonlu bir hareketi daha olasi goruyorum.
ama genel anlamda belli bir bantta stabil olur
ekstra siyasal bir durum olusmazsa tabi
yatırım tavsiyesi degildir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri