-

Originally Posted by
KARADUMAN
bunları göstergelerle desteklediğimizde zoom yapabiliriz.. her gösterge kendi içinde ve bu çizgilerle uyumlu çalışmalı..uyumu görmeden olmaz ama..
bir ukraynalı codçu bunun indikatörünü yapmıştı.
Mladen
veriyorum bakın
biri 9 diğeri 14 peryotlu

-
aynı yerleri ben de buldum..son 4 tanesi önemli..soldaki 2 tanesi önemsiz bana göre..
en baştan sayarsak 3, 4 ve 6 aynı hareketler..

Originally Posted by
KOÇ
Mladen
veriyorum bakın
-

Originally Posted by
Jellat
sayın nosfecagri algı meselesinde ne algısı yapacam yonca 7 lere eyer gelirse alırım dedim elimde hissemde yok eskiden yonca vardı aldıgım yerden verdim zamanında bir cok arkadaşta biliyor sizlere hayırlı kazanclar olsun
bende ayni.
o aşağıdaki gaplardan
işc ve garan alırım.
o arkadaş full malda.
tedirgin tabiki.
-

Originally Posted by
KOÇ
Mladen
veriyorum bakın

büyük düşüşüde dipte yakalamış.
-

Originally Posted by
KOÇ
bende ayni.
o aşağıdaki gaplardan
işc ve garan alırım.
o arkadaş full malda.
tedirgin tabiki.
koc abi kendisinede saygı duyarım beni yanlış anlamış olabilir daha önceki yazılrımda aracı kurumun fonu olan kısa vadeli borclanma faizindeyim diyede yazdım eyer maldaysa inşallah kara gecmesini dilerim hayırlı kazanclarınız olsun
-
bu grafiklerden dow için 26.600 a kadar sert satış beklemek yanlış olmaz..sonra belki tekrar 29-30 bin, ama bunu yaparken daha da zorlacaktır..
çünkü sona gelmiş oluyor grafiklere göre..
sonra çöktürme..
-

Originally Posted by
Jellat
koc abi kendisinede saygı duyarım beni yanlış anlamış olabilir daha önceki yazılrımda aracı kurumun fonu olan kısa vadeli borclanma faizindeyim diyede yazdım eyer maldaysa inşallah kara gecmesini dilerim hayırlı kazanclarınız olsun
yanlış anladı.bencede
-
Bankaların sorunlu alacaklari %13 ve üstü olursa merkez Bankası da 200-300 puan faiz artışı yaparsa. Ab ve ABD den de birinden yada ikisinden yaptırım kararı gelirse ne olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri