-
Son Dakika
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Koronavirüs salgınına ilişkin ilave tedbirlerle ilgili konuşan Erdoğan, "Biz şu anda sağlık bakanlığımızın da attığı bu adımlarla bu tedbirleri almaya mecburuz
ve alacağız." ifadelerini kullandı.
...
Bu süreç matematik bir süreç değil. Bunlar, bu çalışmayı yürütülen firmaların başta TÜBİTAK olmak üzere verdikleri raporlar. Bu raporlara göre de en erken Nisan'ın olabileceğini söylüyorlar
Son dakika... Yeni kısıtlamalar gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tedbirler almaya mecburuz ve alacağız
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...cagiz-41673789
-
İlk aşamada boğaz geçişi için denildi. Şimdi yurt içi yurt dışı herkes sırada [emoji846]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Şahit abi pala 1498 e gelsin 3.jetonumu kapatacam, o kadar bekledim 1000 puan kâr hakkım olmalı değil mi

Zaten borsa sabırlıların sabırsızlardan para transferi yabtığı yer değil mi

satarmısın bana o cetonu.
efzunlu galiba. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.

-

Originally Posted by
mühendisyatırımcı
19 kasımdan beri çok tedbirsiz longtaydım ve çok rahattım ama bu sabah açılıştan sonra pozisyonumu 5'te 1'ine indirdim. Şimdilik büyük bir çöküş beklemiyorum ama küçük küçük parça parça girerim.
Helal.. İsabet olmuş, sabahınan iyiki başka başka bi sürü yazmışın burayada,
yoksam belkide kaçabilirmiş lonkör çuvaldan biraz daha.. Thanx anyways mühendis bey..
-

Originally Posted by
şahit
satarmısın bana o cetonu.
efzunlu galiba. asdas.

Döndüü yeri gördün nü
1498
-
Pazartesi günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında gündeme daha genişletilmiş yasaklar gelecek. Haftasonlarının tamamında sokağa çıkma yasağı uygulanması muhtemel gözüküyor:
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Döndüü yeri gördün nü

1498
takip ettiğin grafiği mail at. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.

-
ons çok sıkıştı.
birden 50 dlarlık hareket yapacak sanki.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri