-
Gün bitmeden Garan'ı 9,5X basabilen malı cukkalar..
Kıllık hesabı bile değil kemiksiz her kontrattan vurur..
BilekRakı'mız derinden sever böylesi muhabbetleri gezegen çapında..
-

Originally Posted by
ConSenSus SenSor
Gün bitmeden Garan'ı 9,5X basabilen malı cukkalar..
Kıllık hesabı bile değil kemiksiz her kontrattan vurur..
BilekRakı'mız derinden sever böylesi muhabbetleri gezegen çapında..
Abi bu ******** yonca 9.80 gecen gün yazmıştım birde brokura giydiriyordum 9.60 şort acacaktım brokur yükselir demişti ordan 9.30 düşmüştü almamıştım brokuru dinledim diye kızmıştım kendime ama görüyorumki adam haklıymış şimdi şöyle düşünülem 9.60 şort acsaydım yoncada 2 kaldırac 100 KONTRAT şimdi 9.80 dan zararına satsaydım zararım ne olurdu ? YTD
-

Originally Posted by
Jellat
Abi bu ******** yonca 9.80 gecen gün yazmıştım birde brokura giydiriyordum 9.60 şort acacaktım brokur yükselir demişti ordan 9.30 düşmüştü almamıştım brokuru dinledim diye kızmıştım kendime ama görüyorumki adam haklıymış şimdi şöyle düşünülem 9.60 şort acsaydım yoncada 2 kaldırac şimdi 9.80 dan zararına satsaydım zararım ne olurdu ? YTD
Hesap makinesi alacaz sana Jellat bayımız, en cıngıllısından..
-

Originally Posted by
jellat
abi bu ******** yonca 9.80 gecen gün yazmıştım birde brokura giydiriyordum 9.60 şort acacaktım brokur yükselir demişti ordan 9.30 düşmüştü almamıştım brokuru dinledim diye kızmıştım kendime ama görüyorumki adam haklıymış şimdi şöyle düşünülem 9.60 şort acsaydım yoncada 2 kaldırac 100 kontrat şimdi 9.80 dan zararına satsaydım zararım ne olurdu ? Ytd

Originally Posted by
consensus sensor
hesap makinesi alacaz sana jellat bayımız, en cıngıllısından..
100 kntrat eksik yazmışım haklısın abi bana bir hesap makinası lazım sanalda zararımı hesaplamam için
-

Originally Posted by
Jellat
100 kntrat eksik yazmışım haklısın abi bana bir hesap makinası lazım sanalda zararımı hesaplamam için
Sağlık olsun Jellat bayım..
Makkine $art.. )
-

Originally Posted by
Jellat
2 bin tl olurdu zararın 100 kontrat için yazdım önce :D
-

Originally Posted by
Jellat
Abi bu ******** yonca 9.80 gecen gün yazmıştım birde brokura giydiriyordum 9.60 şort acacaktım brokur yükselir demişti ordan 9.30 düşmüştü almamıştım brokuru dinledim diye kızmıştım kendime ama görüyorumki adam haklıymış şimdi şöyle düşünülem 9.60 şort acsaydım yoncada 2 kaldırac şimdi 9.80 dan zararına satsaydım zararım ne olurdu ? YTD
2 kaldırac nedir ki yani paran 1 milyondur ona göre deişir 10 bindir gene deişir :D kaç kontrat satıcaktın. hesap çok basit yani bir kontratta 20 tl oynardı. ( satıp tekrar satıcam olmaz alıcam olur poz kapatmak için ) 10 kontratta 200 tl...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri