-

Originally Posted by
Cautionary
Eyvallah. 18 sene stratejik planlama yaptım (3 sene önce kendimi emekli ettim). operasyoncular pek sevmezdi beni..bu yüzden bakış açısı, büyük resim vs bu işlerde fena sayılmam

ama operasyondan da anlamam..trade vs beceremem mesela, kısa vade de aynı şekilde...zaten esas başlığım beyaz yaka yatırım koçluğu, bakış açımı orada daha iyi yansıtabiliyorum.
bu arada, twitter dan da takipleşelim

SİZİN BEYAZ YAKAYI KİTAP okur gibi okudum hocam emek çok o yüzden ama ben o disiplini çok sağlayamadım sasa dışında ..!!!
ama analiz yapıp trading wieve attım neler kaçırmışım..!! ah ah.. o yüzden emekçilere emeği bizden saygılarım la
oyunagelenadam twiteer adım sizi takip ediyorum twit olduğunu bilmiyordum..!!
-

Originally Posted by
karar_anı
ve 9.64....
ne oldu şimdide 64 tenmi şeyittirdik. bunu teknik yokta o yokta bu yokta diyen akıllılar için alıntılıyorum. şimdilik ama
-
log da hedefe gelmedi ama lineer 138 lerde bitmişti..

Originally Posted by
KARADUMAN
yarış arabası bist lineeri tamamladı..
sıra log grafikte..
duman çıkartarak gidiyor..
log da hedef 147 ; yükselen tepeler direnci..
sonra 100-105 ; yükselen dipler desteği (orta vade potansiyel hedef)

-
conses sus bayma tebrık afıyet olsun sana gereksız baskılara bırçok kısı gıbı şahıt oldum.yuregınden dolayı tebrık etmezsem haksızlık olurdu.
-
benim kumarım biter ağalar.
-

Originally Posted by
oyunagelenadam
SİZİN BEYAZ YAKAYI KİTAP okur gibi okudum hocam emek çok o yüzden ama ben o disiplini çok sağlayamadım sasa dışında ..!!!
ama analiz yapıp trading wieve attım neler kaçırmışım..!! ah ah.. o yüzden emekçilere emeği bizden saygılarım la
oyunagelenadam twiteer adım sizi takip ediyorum twit olduğunu bilmiyordum..!!
Sen ne anlıyosun ki emekten ??..
-

Originally Posted by
viopva
conses sus bayma tebrık afıyet olsun sana gereksız baskılara bırçok kısı gıbı şahıt oldum.yuregınden dolayı tebrık etmezsem haksızlık olurdu.
Kavursun üüüle tebrik edecem bende,
-

Originally Posted by
viopva
Eyvallah, bilmukabil viopva..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri