-

Originally Posted by
Desperado
pegasus shortlamaya nıyetlenen... vazgecmıstır ınsallah...
macera aradıalr tam sürü psikolojisi...yioyrsa shortlasınlar aha orada duruyor daha bunun bir de thy bacağı olacak..!!
gann 45 kıranı shortlamak intihardır...teknik çöp olmuş forumda..!!
-
-
sayın süleyman ayata buran anıyorum kendisini...
adamın dibiymiş...kimleri bana gösteriyorsun ah ah..!!
bu üstad derki art arda 3 kırmızı bar ya da yeşil bar görürseniz temkinli olunuz demiştir...
,sayın üstadım bende diyorum bu dediğiniz viopta bile işe yarıyor..!!1 saygılarımla..!!
onu görecek göz de kalmamış burada..'''!!! sorsan herkes elliotçu ama..!!
bu gün bir kardeşimi daha kurtardık short asıllı bu furya da ..umarım amacım anlaşılmıştır..!!!
değerimiz bilinmese de olur ama kulak verilsin bize de..!!
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Keşke çıksa herkes zararı kurtarsa ama malesef bende almam, parayı kumda bulmuyoruz, biz alınca löp löp düşüş oluyor
aynen katılıyorum hocam cok başıma geldizamanında alınca düşüyor onun için uzun bir süre borsaya girmem sadece burayı okurum hayırlı kazanclarınız olsun ytd
-
o son bar var ya.
daha uyumsuz yaptı.
volatilite yüksek.kırmızı....
düşüş işareti.
-

Originally Posted by
oyunagelenadam
delisin biliyoruz da bu kadar değildir herhalde yav..
ben bu "teknik" konularında çok uzmanım'dır... 
dow bu akşam en az 350 point düşecek..
kapanışta yine değerlendiririz.. selamlar, saygılar.
-

Originally Posted by
Jellat
aynen katılıyorum hocam cok başıma geldizamanında alınca düşüyor onun için uzun bir süre borsaya girmem sadece burayı okurum hayırlı kazanclarınız olsun ytd
Burdaki arkadaşlar hiç düşüşe yakalanmamış yada çok başarılı oldukları için lönk devam ediyor olmalı, saygı duyarız.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Burdaki arkadaşlar hiç düşüşe yakalanmamış yada çok başarılı oldukları için lönk devam ediyor olmalı, saygı duyarız.
Aynen abi hayırlısı olsun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri