-

Originally Posted by
mert45
Ahh guneysu ahh medwig okuyor musunuz bu yazıları ...
okuyorsanız hiç mi utanmıyorsunuz geçmiş günlerin hatrına ?
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
Evet ..bi Matriks bulamadım ya
Ben de derinlik ne gezer ya

Senin gibi çakallar anca böyle sırıtır pişmiş kelle gibi ...Saga sola sataştın yetmedi geldin bana sataştın...birde arkadaşlık istegi göndermişsin ne ayaksan bilemiyorum...
Burda güzel bilgi dogru bilgi veren insanları kösteklemek amacınız, insanları yanlış yönlendirmek paçala özendirmek ama yemezler...Birde sataşıp moderatöre aglıyorsun git agla agla ...
-
Bu forum bu hallere mi gelecekti ya?
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
akira
Senin gibi çakallar anca böyle sırıtır pişmiş kelle gibi ...Saga sola sataştın yetmedi geldin bana sataştın...birde arkadaşlık istegi göndermişsin ne ayaksan bilemiyorum...
Burda güzel bilgi dogru bilgi veren insanları kösteklemek amacınız, insanları yanlış yönlendirmek paçala özendirmek ama yemezler...Birde sataşıp moderatöre aglıyorsun git agla agla ...
Gerçekten yazık ..
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
akira
Sen vobcumusun ki elinde bir matriks derinlik bile yoktur Allah bilir... tırışkadan kendinizi avutup milleti yanlış yönlendirip batırmak amacınız sadece...
Biz vobcuyuz yıllardır yaparız, sen necisin o mechul ?
paso milletten pozisyon bilgisi istiyorsun biz açtıkmı 300 500 poz açarız senin gibi 3-5 jeton atmayız...açtıgımız pozisyonumu sana söyleyecez komikmisin nesin... komedyensin belli de...
abi,adam platin üye
bir adamın gönderilerine baksaydın
komedyen mi
vopçu mu
-

Originally Posted by
narin
abi,adam platin üye
bir adamın gönderilerine baksaydın
komedyen mi
vopçu mu
Bana ne burda on bin tane mesaj atıyor diye viop cumu kesiliyor ha söylesenize...işi gücü yok burda egleniyor belli.Paçal yap diyen adamdan viopçu miopçu olmaz ancak batık olur...
-
miilet paraya vurduda mı diğerlerine sarıyor artık aynı kategorinin adamı değiliz diye
yoksa battılarda benden sonrası tufan diyipte mi sarıyor diğerlerine
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
akira
Bana ne burda on bin tane mesaj atıyor diye viop cumu kesiliyor ha söylesenize...işi gücü yok burda egleniyor belli.Paçal yap diyen adamdan viopçu miopçu olmaz ancak batık olur...
kuzuda vardı en son yonca 4.80 oalcak dedi 7.40 lardaydı
galiba paçal yapa yapa donu bile kaptırdı
uzun süre sesi soluğu çıkmadı şimdi arada giriyor 2 şey yazıyor
sorsan tırları reysaşın tır sayısını geçti yükleye yükleye
aslında onlar tır değildi tırttı hepsi
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-