-
dolar
haftalık
önce 8.50 sonra 7.20 ye kadar 5 ay boyunca düşüş olası.
bistde rallisini yapar o zaman.
uzatmaya gerek yok.
doların burada ne yapacağı geleceği gösterecek.
-

Originally Posted by
KOÇ
dolar
haftalık
önce 8.50 sonra 7.20 ye kadar 5 ay boyunca düşüş olası.
bistde rallisini yapar o zaman.

Hocam ralli nereye kadar devam eder, ilk direnç neresi, ordan vuralım tepesine
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Hocam ralli nereye kadar devam eder, ilk direnç neresi, ordan vuralım tepesine
dolar şort mide ağrısı yapıyor, en azından bende öyle oldu.
760-65 civarı görürsem bir tık longlarım.
grafiklere bakıyorum da,
yurtdışında bişi olacak bikaç güne diyor.
ariston gibi fısıldıyan duvarlarım yok
ama fısıldayan grafiklerim var.
bakalım görelim fıs mı fısıldama mı.
Yatırım tavsiyesi değildir.

-

Originally Posted by
şahit
dolar şort mide ağrısı yapıyor, en azından bende öyle oldu.
760-65 civarı görürsem bir tık longlarım.
grafiklere bakıyorum da,
yurtdışında bişi olacak bikaç güne diyor.
ariston gibi fısıldıyan duvarlarım yok
ama fısıldayan grafiklerim var.
bakalım görelim fıs mı fısıldama mı.

Dollar da asla şort acmam, deselerkii kesin kazanacaksın hatta garanti veriyoruz zararının iki katı vereceğiz deseler yine açmam. Zamanında Dolardan Bi kere battık bi daha batarsak şöyle bir şey derler.;
Aynı hatayı iki kez yapamazsınız. İkinci kez yaptığınız hata değil tercihtir?
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Dollar da asla şort acmam, deselerkii kesin kazanacaksın hatta garanti veriyoruz zararının iki katı vereceğiz deseler yine açmam. Zamanında Dolardan Bi kere battık bi daha batarsak şöyle bir şey derler.;
spot 8.35-50 arasi iken aralik vadeye mb'nin shortladigi yerden kademeli olarak 40 kontrat short actim.
valla berat istifa etti de zor kurtardik pacayi [emoji846] pozisyona gore iyi kar birakti gerci ama stres o kadar yuksekmis ki erken kapadim pozisyonu ne olur olmaz diye
-

Originally Posted by
hayek
spot 8.35-50 arasi aralik vadeye mb'nin shortladigi yerden kademeli olarak 40 kontrat short actim.
valla berat istifa etti de zor kurtardik pacayi [emoji846] pozisyona gore iyi kar birakti gerci
Abi dollar şort açan kazanamaz demiyorum, iyi yerden vurursa herzaman kazanır ama bi gece ansızın bişii olur bi haber gelir, sabah poz. kapatamazsın tavandan
Gavurun parasını inan ki en çok ben istiyorum düşsün tl değer kazansın ama matbaası fedde, dış mihraklar dolların düşmesine fazla izin vermiyor.
7.2 pik yaptıktan sonra 5.5 ye kadar izin verdiler sonra ordan 8.5 çıktı. şimdi nereye kadar izin verirler bilmiyorum belki 6.9 olursa olur
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Dolar kısa mı?ALLAH yazdıysa bozsun.
Dolar kısadan çok kaybetmişliğim var övünmek gibi olmasın
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Sana katılıyorum Bozkurt kardeş 2.70 shirt açmıştım dolar 4.00 kapadim portföyü m yarısı gitti dolar bence daima long olur
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri