Resmi rakamin bir önemi yok, onlar yok saysa da insanlar ölüyor, buna salgin yazsan ne kalp krizi yazsan ne sonucta, bunu tetikleyen bu virus, bugun bir arkadaþ covide yakalandi, kayinvalidesi de türlü hastaligi varken vefat etmis, memlekete de donemiyor.
Gene mi sen sütoðlan .
Böyle iyi idi iki günde bir 6-7 kuruþ kazanýyorduk .
Bari Ben alaydým direksiyonu tüh kaçýrdýk fýrsatý iyi mi
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasýl giremiyorsun ? týkladýn da giremedin mi ? ayrýca geleneksel olarak a53 baþlýklarý açtýðý içün benüm açmam sence yakýþýk alýr mý bana ve þahsýma ( ben ve þahsýma ) þahsým topiðinde yakþýr mý ? iþte bu cehapeð zihnüyeti deðil de nedir ?
týkladýn da giremedin mi al buyur baþlýðý bi daha yazayým oradan devam edelim ...
https://bit.ly/3fYq5w5
kafan karýþtý di mi![]()
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Dolarýn üç beþ liraya düþtüðü daha güzel bir ülkede sonlandýrmak dileðiyle.
yok sonra o gönderiyi düzelttim , artýk birinci sayfasýna çýkýyor týklayýnca ...birisi arkadaþa izah etsin yahu gene olmadý bak halen karýþýk kafan , olaya bütüncül yaklaþ üstad.... bir nesneyi anlamaktan vazgeçtiðinde onu görürsün ya iþte o hesap...
aslýnda açýlan baþlýk yoð, aslýnda ben yoðum , yoðum ben ...
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Yer Ýmleri