“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný Koca: "(Kovid-19) Aþýlama çalýþmalarýnýn dört aþamada yürütülmesi planlanmaktadýr."
Koca: "Ýlk aþamada saðlýk çalýþanlarý, 65 yaþ üstü ile yaþlý, engelli, korumaevlerinde kalanlar ile kalabalýk yerlerde yaþayanlar aþýlanacaktýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Arkadaþ bari bu aþý iþini reklam için siyasete alet etmeyin.Dünyada ilk olmak deðil düzgün yapabilmek önemli.Coronadanda en az etkilenen ülkeydik.Günlük vaka sayýsýnda dünya liderliðine az kaldý.Herkes önlem alýp düþüþ trendine girerken biz tam hýz devam ediyoruz.
Bence AB’den ciddi bir þey çýkmaz. Bir kaç basit yaptýrým gelir.
Diðer yandan avrupada ciddi kýrýlmalar yakýndýr. Kan uyuþmazlýðý var. Ortak hedef uyuþmazlýðý var. Ekonomiler yapý olarak birbirine uymuyor.
Amerika Çin karþýtýyken, AB ticari partner, sürekli washingtondan bir þey talep eden yunanistanýn pire limanýný çinliler iþletiyor.
Amerika çin konusunda ciddiyse avrupalý müttefikleri ile sorun yaþamasý muhtemel görünüyor.
Bizde kanunlardan ziyade yaklaþýmlarda reform yapýlmasý gerektiðine inanýyorum. Ayný konuda bu kadar farklý yorumlar olmamalý.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
O egeli ben deðilim
[IMG][/IMG]
Global rakamlar dediklerinizi doðrulamýyor.
Yukarýda "disiplininin simgesi Almanya" var ve vakalar artmýþ.
Biz borsacý olarak herþeye objektif bakmak zorundayýz yoksa sermayemizi kaybederiz.(En azýndan ben kendi adýma konuþuyorum)
Bu sitede bütün corona trendleri takip edebiliriz.
https://www.worldometers.info/corona...untry/germany/
Yer Ýmleri