Sosyal medyada 1-1.5 ay sonra devlet tarafýndan bono arzý yapýlacaðý ve böylelikle DTH'leri çözmeyi planladýðý konuþuluyor.
Sosyal medyada 1-1.5 ay sonra devlet tarafýndan bono arzý yapýlacaðý ve böylelikle DTH'leri çözmeyi planladýðý konuþuluyor.
Malumlar kuru aþaðý çekmeye çalýþýyor.
Eurobond borçlanmasý sonrasý olmasý bana yabancýya giriþte çýkýþ için kur güvencesi verildiðini düþündürüyor.
sayýn watcher benim söylediðim sözler genelde ayþe teyze modundaki yatýrýmcý profilinde
ama çevremde bir sürü beyaz yaka denilen tanýdýklarda da azýmsanmayacak sayýda "Ayþe Teyze" var.
ben bunlarý eylül ayýndan beri uyarýyorum düþüþle ilgili kendimce, amacým en azýndan BELLÝ BÝR DÖNEM zarar etmelerini istedim.
uzun vadede daha fazla kazandýrýr ancak 1 sene belki 6 ay yatay gidecek ya da enflasyon kadar kazandýracak bu bilinmez.
Ýþte bu süre zarfýnda alternatif yatýrým araçlarýný da deðerlendirmek daha efektif olabilir diye düþünüyorum.
Amerikan Yahoo.com sitesinde "daily beast" haber sitesinden alýnma aþaðýdaki haber var
Antik Çaðýn En Sevdiði Zepevenk Etrafýndaki Gizemler Türkiye'de Bulunan Tapýnak Tarafýndan Açýða Çýkarýlabilir
..........Birçoðuna göre Afrodit sadece bir tanrýça deðildi, antik çaðlarýn en sevdiði Zepevenkti.....
https://www.yahoo.com/news/mysteries...095930417.html
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri