-
Son swap hadisesinden internetten bir çok yerden okuduğum ve anladığıma göre marttan farklı olarak bu seferki hadise londranın elindeki tl yi almak ve 5,93 94 den dövizi onlara basmak olarak gördüm.
Umarım yanlış anlamamışımdır.
Şuan londraya döviz kakalıyoruz sonra.şelale hahahhahahaha tl değerlenecek buralar doğru mudur
-
Anlaşılan doğalgaz dan çok para gelecek o kadar tl yok neyy hahahahhahahshahshshs
-
Sıkın dişinizi doğalgaz çıkınca uçacağız.. libya kıyılarına uzaylılar veya melekler inmiş.
-
Çok acayip abi tüm yıl dolara bas son 10 gün fişeklesin
-
5,94 üzeri şaka yapamıyorum artık.. altın verip tl aldım şuan boğaziçi köprüsüne gidip atlamak istiyorum çok üzgünüm..
-

Originally Posted by
Mehmetkirsoy
5,94 üzeri şaka yapamıyorum artık.. altın verip tl aldım şuan boğaziçi köprüsüne gidip atlamak istiyorum çok üzgünüm..
mehmet abi altinda ikimiz bekliyorduk iste sen niye verdin altini.
geri gelir tekrar takma kafana sakin. firsat bitmez.
-
-

Originally Posted by
Murat k
Benim bilgili komutanım senin çok anladigin belli oluyor ondan dolayı 4 yıl 6.500 geçmeyecek dolar almışsın sen hele dolar bi 5000 altında gör daha sonra gel buraya bilgiden bahset senin diğer yazdigin yer körler sağırlar birbirini ağırlar yeri hadi hoşçakal
SM-T817 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah sadece sayilari yanlis yaziyorsundur 4 yil sonra 6.50 yi gelmiyecek mi yaziyorsun cidden bunu mi iddia ediyorsun?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri