Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Özsermaye haber sitelerinde 645.600.000 TL olarak açýklanýyor özsermaye benim anladýðým kadarýyla taþýnýr ve taþýnmazlar , kasadaki para ,depodaki mal fabrikadaki makinalarýn toplam parasal deðerinden o anki tüm borçlarýn çýkartýlmasýyla kalan farktýr o da açýklanana göre 645,6 mil. TL Sermaye 32.195..000 TL olduðuna göre 32.195.000×17=547.325.000 TL özsermayeden çýkattýðýmýzda
645.600.000-547.325.000=98.280.000 TL iskontolu yani hisse baþý
98.280.000/32.195.000=3 TL hisse baþý 3 TL gibi bir iskonto gözüküyor
YTD.
Yazdýklarýniz ve anlayisiniz icin öncelikle tesekkurler.Dediklerinizde haklýsýniz bende traderým.Aksama genelde malda girmiyorum ondan bana gelmiyor hele hele oransallar :). NEYSe tekrardan tskrlee benim gibi dusunen arkadaslara sizin gibi degerli yorumlar ile bir nebze akillarýndakilere cevap olur bol kazanclar...Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yardýmcý olduysam itibar puaný verirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
"Ortaklarýn (paylarýn borsada iþlem görmesini takiben) 180 gün boyunca pay (BÝAÞ’ta ve BÝAÞ dýþýnda) satmama taahhüdü bulunmaktadýr."
beyler kimse bu durumu neden konuþmuyor?
Ayrýca fiyat istikrarý konusunda yapý kýredi yatýrým ek satýþtan gelecek olan
33 milyon TL ile halka arz fiyatý olan
17 TL yi yukarý geçmeyecek þekilde alým yapabilecek ve Arzum çalýþanlarýna satýþta %10 iskontolu olacak
YTD.
Yer Ýmleri