Gedik yatýrýmda müdür yardýmcýsýna sordum talep çok yüksek yoðunmuþ... Muhtemelen yüzde 2-3 ancak gelir...
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Gedik yatýrýmda müdür yardýmcýsýna sordum talep çok yüksek yoðunmuþ... Muhtemelen yüzde 2-3 ancak gelir...
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Katýmýyacaðým.Her açýdan rahatsýz edici bir arz.Fazlasýyla kafa karýþtýrýcý.Malýn 75 yüzdesini ky ye satýyon.9.9 iskontoyu kendisi söylüyor.Ýlk tavaný 18.7..Ýskonto bitti.Hikaye de bitti.Bize hikaye lazým.Ýhlas ev daha rantabl.4.40 dan 2 ye düþmüþ.Teknik olarak 4lü fiyatlar hedef.Arzum tam bir muamma.Neyse herkes kendi kararýný verir.Daha önceki arzlara katýldým.Ama bu içime sinmedi.Alacaklara hayýrlý olsun.Kimseyi etkilemek istemem.Yazýlanlarý baþýndan beri okudum.Düþüncelerimi yazdým.ytd
Hayýrlý olsun yeni bir arz ve yerimizi alalim...
Yorumlarý okudum...genel görüþ parayý yabancý ortak alýp gidecekmiþ... yukarýdaki arkadasin birisi yazmýþ, diðer arzlar da para sirekete kaldýðý için mi tavan tavan gitti...çok haklý...talep müthiþ...fiyata bakmadan tavan gondeliyor hergun...
Ayrýca ky ya %75 ayrýlmasý çok iyi olmuþ...tahtayý bozacak mal kimsede olmaycak...
Ayrýca Krvan da 45 mil.lot vardý ve çoðunluðu kurumsal ayrýlmýþtý...yüzdelik karý gören sattý...ky nin elinde olsaydý ,o kaðýt þimdi 20 olmuþtu...
CPH2009 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu da ek pay ile birlikte 15 mil.lot var.....%49 u 15 mil.lot...lot az olmasý kýymetini daha da artýrýyor bence...
CPH2009 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esen ve kervan arzlarina katýldým. Bu üçüncü olacak. Arzdan gelen hisseler halen elimde.
Arzum da 20 tavan gitmesin 5 tavan gitsin yeter zaten sürekli tavan gitmeleri mantýklý deðil, o iþin de bir yerde bitmesi lazým.
Ýhlas grubu kaðýtlarý zaten borsadan direk atýlmalý bence, yasal soygun... Ýheva ile Arzum kýyaslanamaz... Birinin sabýkasý var biri henüz suç iþlemedi.
Yabancý ortak parayý alýp gitsin, paylarý karþýlýðý deðil mi ? Sonuçta bedava para vermiyoruz karþýlýðýnda þirketi aliyoruz.
Benim gördüðüm tek handikap kurulu fabrikasinin olmayýþý. Bu risk de alýnýr bence. Borsamizda arzum muadili baþka þirket yok. Tek olacak.
Benim kiþisel gorusumdur... Talebin yüksek olacaðýný da tahmin ederek ve önceki arzlardan sadece 105 ve 22 lot alabildigim için gücüm yettigince yüksek meblað ile giriyorum
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kaðýt tavan tavan tavan... gidiyorsa bu, ky nin gücünü göstermiyor maalesef. Baþka bir güç o.
% 49 hayli yüksek bir pay. Sorun da orda. Bu pay bütün gücüyle tek elde idi. Þimdi bunu onbinlerce ele daðýtarak o gücü yok ediyor fakat ayný bedeli istiyor ! Ýskonto yok.
Neyse, alanlara hayýr olsun, bereketli olur inþallah 🙂
burasý mafya mý? giren çýkamýyor mu? enteresan kafalar var...böyle düþünüyorsun, ama girenin çýkmasýný zorlaþtýrýrsak bu adamlar bir daha gelmez, kalanlar da satar savar çýkar tarumar oluruz diye düþünme kabiliyetin yok herhalde...
son senelerde borsaya, sermaye piyasalarýna çok acayip tipler girmeye baþladý...
Sen kendi tipine bak.
Yer Ýmleri