Pýyasada çok fazla sayýda yený arkadaþ var ve bunlar daha hýcbýrþey görmedi yaþamadý.. Saðlam dayak yiyecekler.. Dýkkat etsinler.. Kolay deðildir bu pýyasalar..!!!!..
Pýyasada çok fazla sayýda yený arkadaþ var ve bunlar daha hýcbýrþey görmedi yaþamadý.. Saðlam dayak yiyecekler.. Dýkkat etsinler.. Kolay deðildir bu pýyasalar..!!!!..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
ne kadar kaldý elinde acaba ?
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
Elinde birþey yok, zaten mal daðýnýk orada burada.. Geçen stop oldum dedým böyle tahtalarýn altý boþtur nerde duracaðýný ne yapacaðýný kýmse bilemez. Rýsk çok fazladýr.önce malýn toplanmasý lazým bu da nekadar zaman alýr kimse býlemez. Arzda malý ky ye daðýttýlar. Dip bakalým nerede oluþacak.arzlarda tavan serileri bittiði an dönüþ baþlamýþtýr yada baþlamak uzeredýr býr ýký gun daha birileri elýndeki malý çýkmak için býr þans daha verebýlýr en fazla. Sonrasýndan birþey beklemek polyanacýlýk olur..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Bu kadar malý zararýna kim basýyor çok merak ediyorum. Þerefsizler...
Yataya baðladý mý acaba kestiremiyorum
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
Yer Ýmleri