üzülerek söylüyorum ki,
faiz bir süre yüksek kalmalý..
ytd.
syg,
kyg,
faizler zaten olmasý gerekenin çok altýnda. faiz yükselince dolar azýcýk düþtü diye dolarzedeler sýkýntýda..sitelerde görüyorum yorumlar hep þu þekilde "faiz lobisi iþbaþýnda" falan filan..kardeþim dolar artýnca yediðin ekmeðe kadar zam geliyor o nolacak peki. yüksek döviz kuru düþük kredi faizi yöntemiyle hadi yükselen ev araba fiyatlarýný gariban-yoksul kesim alamýyor..peki yükselen gýda fiyatlarýna ne olacak. aç mý kalsýn millet.
faizin acilen enflasyon düzeyine hatta birkaç puan da üzerine çekilmesi gerekiyor. ayrýca bu yapýlýrken faiz arttýrmadan da dövizi düþük tutmanýn yollarýnýn araþtýrýlmasý, sorunlarýn dibine inilmesi gerekiyor.
merhaba bugün bir iþlem yaptým ama çok emin olamadým size de yaptýktan sonra danýþmak istedim (çok saçma ama)
Þöyle bugün 3 ay vade para baðladým tl %17.5 orandan, bunun için de 3 ay sonrasýna dolar/tl opsiyon yaptým 7.50 için onun içinde 12 bin tl risk primi aldým (parayý hemen yatýrdýlar)
sizce bu mantýklý bir þey mi oldu yoksa saçmalamýþ mýyým?
Risk þu dolar 7.20 de olsa 7.50 den vade dönüþünde hesabýma geçecek... 8.20 olsa kafa kafaya olurum.
ne dersiniz?
en yüksek faiz nerede var sayýn forumdaþlar
birazda faiz yiyelim![]()
Yer Ýmleri