-
Bu forum sayfasında ki yūzūk kardeşliği bitiyor.Zatn samimiyetsiz tuhaf bir ortamdı.Herkes birbirine hocam diyor.
Rūya bitti gerçeklere uyanma vakti forumdaşlar.
Siz dua edin 20 yılda bir denk gelen bir çıkışa denk geldiniz.Yoksa piyasa sizi çoktan elemine etmiş olacaktı.
Bizim borsamızda normal dönemlerde para kaybetmemek ustalık gerektirir.Bu ūber dönemi ayrı tutuyorum tabi.Şu bir yıldır zaten uçan endeksde köşeyi dönemediyseniz daha da bu fırsat gelmez.
Yedik içtik her şey gūzeldi.Şimdi hesabı ödeme zamanı.
Spekūlasyondan zamanında çıkamadık.Mecburen uzun vadeli yatırımcı olduk.
Kolay para diye bir şey yoktur.
-

Originally Posted by
dealer35
Bu forum sayfasında ki yÅ«zÅ«k kardeşliği bitiyor.Zatn samimiyetsiz tuhaf bir ortamdı.Herkes birbirine hocam diyor.
RÅ«ya bitti gerçeklere uyanma vakti forumdaşlar.
Siz dua edin 20 yılda bir denk gelen bir çıkışa denk geldiniz.Yoksa piyasa sizi çoktan elemine etmiş olacaktı.
Bizim borsamızda normal dönemlerde para kaybetmemek ustalık gerektirir.Bu Å«ber dönemi ayrı tutuyorum tabi.Şu bir yıldır zaten uçan endeksde köşeyi dönemediyseniz daha da bu fırsat gelmez.
Yedik içtik her şey gÅ«zeldi.Şimdi hesabı ödeme zamanı.
SpekÅ«lasyondan zamanında çıkamadık.Mecburen uzun vadeli yatırımcı olduk.
Kolay para diye bir şey yoktur.
Yazdıklarınıza kısen katılmakla birlikte çokta enseyi karartmamak moralleri bozmamak gerek diye düşünüyorum.Dünyada karşılığı olmayan paranın piyasaya sürülmesi sonucu oluşan çılgın bir piyasa söz konusu bu doğru insanlar kolay para kazanmayı çalışmadan kazanmayı ve deliler gibi tüketmeyi seviyor ve kripto piyasası bunun çok güzel bir örneği ki daha ortalarında sayılır yükselişinin bitcoin 100 bin dolar olması bekleniyor yani diyeceğim o ki bu çılgınlık bir 3-5 sene daha sürecek gibi taki borçlandırılan insanlar bu borçları tamamen ödeyemez hale geldiğinde sistem çökecek ve 1900 lerin başlarında yaşanan ve 10 yllarca süren büyük buhran gibi bir buhran yaşanacak ama daha vakit var o yüzden borsamız yükselişe gebe 2023 yılı zirvemiz olacak daha öncede yazdım endekste sırasıyla 1800-2000-2400-3000 rakamlarını göreceğiz...YTD...
-

Originally Posted by
kartal975
Yazdıklarınıza kısen katılmakla birlikte çokta enseyi karartmamak moralleri bozmamak gerek diye düşünüyorum.Dünyada karşılığı olmayan paranın piyasaya sürülmesi sonucu oluşan çılgın bir piyasa söz konusu bu doğru insanlar kolay para kazanmayı çalışmadan kazanmayı ve deliler gibi tüketmeyi seviyor ve kripto piyasası bunun çok güzel bir örneği ki daha ortalarında sayılır yükselişinin bitcoin 100 bin dolar olması bekleniyor yani diyeceğim o ki bu çılgınlık bir 3-5 sene daha sürecek gibi taki borçlandırılan insanlar bu borçları tamamen ödeyemez hale geldiğinde sistem çökecek ve 1900 lerin başlarında yaşanan ve 10 yllarca süren büyük buhran gibi bir buhran yaşanacak ama daha vakit var o yüzden borsamız yükselişe gebe 2023 yılı zirvemiz olacak daha öncede yazdım endekste sırasıyla 1800-2000-2400-3000 rakamlarını göreceğiz...YTD...
Uçtun be hocam 2000 - 3000 binler [emoji23]
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
delpiero7474
Hocalık yada öğretmenlik veya eğitmenlik gibi bir vasfım yok ekonomi okudum ve eski bir broker ım mesleğim de buydu şimdide trader olarak devam ediyorum bütün paramı da bu işten ve türevi piyasalardan kazandım çok şükür.Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz genç ve borsada deneyimsiz gibi geldi usluptan bana neyse ben uçmuş olayım siz karayolu ile gelirsiniz
2000 puan bu sene içinde yada en geç 2022 başlarında görülecek endeksimizde bu yazıda burada dursun.Herkese hayırlı cumalar diliyorum.
-

Originally Posted by
delpiero7474
Ben de kısmen kartal975 gibi düşünüyorum. Hatta ben borsanın dolar bazında yeni bir tarihi zirve yapabileceğini düşünüyorum 2023 yılında. Grafik paylaşmayacağım... İnsanlar emeklerini paylaşıyor, tecrübelerini paylaşıyor, fikir beyan ediyor... Teşekkür edileceğine dalga geçer gibi cevap yazılıyor. Kendi argümanlarınızı bizimle paylaşın, bizi de aydınlatın... Varsa bir hatamız fikirlerimizi gözden geçirelim, hatamızı düzeltmeye gayret edelim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri